Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στην Ελλάδα η Horwath HTL, η μεγαλύτερη συμβουλευτική εταιρεία στον τομέα του...

Στην Ελλάδα η Horwath HTL, η μεγαλύτερη συμβουλευτική εταιρεία στον τομέα του Τουρισμού

Horwath HTL

Ξεκινά άμεσα τη λειτουργία της με εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες στον τομέα της φιλοξενίας μέσα από το δίκτυο της ΣΟΛ Crowe

Η Horwath HTL, η κορυφαία συμβουλευτική εταιρεία παγκοσμίως με εξειδίκευση στον τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο, ανακοινώνει τη δραστηριοποίησή της στην Ελλάδα μέσω του δικτύου της ΣΟΛ Crowe, ηγέτιδας εταιρείας στον τομέα των ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Με περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας στον τουρισμό και 46 γραφεία σε όλο τον κόσμο, η Horwath HTL παρέχει στους πελάτες της εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες. Έχοντας υλοποιήσει πάνω από 20.000 έργα, αναγνωρίζεται ως η ηγέτιδα εταιρεία στους κλάδους της ξενοδοχίας, του τουρισμού και της αναψυχής, ενώ αποτελεί την προτιμητέα επιλογή από εταιρείες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που επιθυμούν να επενδύσουν και αναπτυχθούν στον τουρισμό.

Στην Ελλάδα, η εταιρεία, αξιοποιώντας τη δυναμική της ΣΟΛ Crowe, τόσο σε επίπεδο ελεγκτικών όσο και σε επίπεδο συμβουλευτικών υπηρεσιών, θα αναπτύξει όλο το εύρος των υπηρεσιών της, με βασικές από αυτές, το σχεδιασμό και ανάπτυξη ξενοδοχειακών μονάδων, τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και τη στρατηγική συμβουλευτική.

Ο κ. Χαρίλαος Φαλτσέτας, επικεφαλής των συμβουλευτικών υπηρεσιών της ΣΟΛ Crowe δήλωσε σχετικά: «Από το 2002, έτος ίδρυσης της συμβουλευτικής, έως και σήμερα, η εταιρεία μας σταθερά εξελίσσεται σε προτιμητέα επιλογή παρόχου συμβουλευτικών υπηρεσιών για τις μεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις, που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της Οικονομίας. Αναγνωρίζοντας το μέγεθος του ελληνικού τουρισμού στο ΑΕΠ της χώρας, είμαστε η μοναδική συμβουλευτική εταιρεία που δημιουργεί εξειδικευμένη ομάδα τουρισμού. Ενισχύοντας την φαρέτρα μας με τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της Horwath HTL είμαστε βέβαιοι ότι θα κάνουμε για ακόμα μια φορά την διαφορά».

Ο κ. Ξενοφώντας Πετρόπουλος, Διευθυντής του ελληνικού γραφείου της Horwath HTL δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την έναρξη της δραστηριότητάς μας καθώς φέρνουμε στην Ελλάδα την εμπειρία, τη γνώση και τα εργαλεία ενός παγκόσμιου ηγέτη του τομέα της φιλοξενίας. Συνδυάζοντας την αξιοπιστία της ΣΟΛ Crowe και τη μεθοδολογία της Horwath HTL έχουμε δημιουργήσει μια εξειδικευμένη ομάδα η οποία θα προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες 100% εστιασμένες στον τουρισμό με άμεσο στόχο τη δημιουργία απτής αξίας στις επιχειρήσεις του τομέα

Η Horwath  HTL στο πλαίσιο της έναρξης της δραστηριότητάς της, χορηγεί τα βραβεία Greek Hospitality Awards 2019, επιβραβεύοντας την αριστεία στο χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων. Τα βραβεία θα κορυφωθούν με την τελετή απονομής την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, στo Athenaeum InterContinental.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.