Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνέδριο και νέες προοπτικές συνεργασίας από το Δήμο Ιητών

Συνέδριο και νέες προοπτικές συνεργασίας από το Δήμο Ιητών

Συνέδριο και νέες προοπτικές συνεργασίας από το Δήμο Ιητών

Ορατά είναι πλέον τα αποτελέσματα στον προορισμό,  από τις στοχευμένες δράσεις προβολής του Δήμου Ιητών.  Έπειτα από πρόσφατο ταξίδι εξοικείωσης ταξιδιωτικών πρακτόρων στην Ίο που διοργανώθηκε από το Δήμο Ιητών σε συνεννόηση με την Εταιρία Συμβούλων Τουριστικού Μάρκετινγκ Remake,  δρομολογήθηκε  στη συνέχεια η πραγματοποίηση εταιρικού συνεδρίου για τον ερχόμενο Μάιο στο μαγευτικό νησί των Κυκλάδων,  από εγκριτο οργανισμό του εξωτερικού. 

Συνεχίζοντας στο ίδιο  πνεύμα της ουσιαστικής στοχευσης,  ο Δήμος Ιητών έκανε δυναμικό ξεκίνημα στις εκθέσεις το 2019,  με τη συμμετοχή του στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Μιλάνο,  BIT,  στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου,  από 10 έως 12 Φεβρουαρίου. 

Με την ενεργό παρουσία του Δημάρχου,  κ. Μιχάλη Πετρόπουλου και της Αντιδημάρχου Τουρισμού κας Άντζελας Φάκου,  οργανώθηκε σειρά επιλεγμένων επαφών με καθιερωμένους bloggers,  δημοσιογράφους καθώς και διεθνές δίκτυο ταξιδιωτικών πρακτόρων μετά από πολύμηνη προεργασία με στόχο την ενίσχυση της προβολής και τη δημιουργία προϋποθέσεων για νέες συνεργασίες. 

Στα σημεία υψηλού ενδιαφέροντος του παραγωγικού τριημέρου,  ήταν  η διερεύνηση συνεργασίας με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Ιταλών Bloggers αλλά και με σημαντικούς ταξιδιωτικους συντάκτες που συνεργάζονται με ΜΜΕ όπως τα Ιταλικά ταξιδιωτικά περιοδικά διεθνούς ακτινοβολίας,  DOVE και Bell’Europa. 

“Μέσα από συστηματική προσπάθεια ετών και με εφόδια  την αυξανόμενη υποστήριξη και εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι επαγγελματίες του νησιού, συνεχίζουμε τις αποτελεσματικες ενέργειες προβολής”,  δήλωσε ικανοποιημένη η κα Φακου που ήταν παρούσα σε όλες τις συναντήσεις. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.