Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η MINDHAUS ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ MARKETING ΣΤΟ FASHION CITY...

Η MINDHAUS ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ MARKETING ΣΤΟ FASHION CITY OUTLET

Η MINDHAUS ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ MARKETING ΣΤΟ FASHION CITY OUTLET
Celestyal Cruises

To Fashion City Outlet (FCO), το πρώτο εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Θεσσαλία που εκτείνεται σε 20,000 τ.μ., είναι η νέα συνεργασία της MINDHAUS, μέλος της V+O Greece.

Η Sonae Sierra και η Bluehouse Capital – εταιρίες ανάπτυξης του FCO – επέλεξαν την MINDHAUS ως σύμβουλο στρατηγικής τουριστικού marketing, με στόχο την προώθηση του Fashion City Outlet σαν έναν κορυφαίο τουριστικό προορισμό αγορών (shopping tourism destination) για την περιοχή.

Στοιχεία δείχνουν ότι οι ξένοι επισκέπτες που συμπεριλαμβάνουν στο ταξίδι τους τις αγορές σε ένα εκπτωτικό κέντρο, εμπορικό πολυκατάστημα ή luxury/ designer store, δαπανούν κατά 80% περισσότερο ανά ταξίδι από τον μέσο όρο. Βασισμένη σε αυτή την διεθνή τάση, η MINDHAUS  στοχεύει να συμβάλει στην προώθηση του Fashion City Outlet ως ένα αναπτυσσόμενο, υψηλού επιπέδου εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο που να συνδυάζει την ταξιδιωτική εμπειρία με αυτή των αγορών και της αναψυχής για τους εγχώριους και τους διεθνείς επισκέπτες της Θεσσαλίας. 

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, ο Θεόφιλος Κυρατσούλης, Γενικός Διευθυντής της MINDHAUS, δήλωσε : «Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη ότι μέσω αυτής της συνεργασίας, και αξιοποιώντας την εξαιρετική γνώση που έχουμε για τον προορισμό, θα υποστηρίξουμε το Fashion City Outlet να προσελκύσει ειδικά κοινά με πρόθεση για υψηλότερη δαπάνη και την ίδια στιγμή, την Θεσσαλία να προσθέσει ένα υψηλού επιπέδου σημείο έλξης για τους επισκέπτες, στο μοναδικό της τουριστικό προϊόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.