Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Orancon Group 2019- Kοπή Πίτας

Orancon Group 2019- Kοπή Πίτας

Όταν το καλοκαίρι του 2018 η ισπανική “Shore2Shore” ζήτησε τη συνεργασία μας δεν γνωρίζαμε πως θα εξελισόταν, δεν είχαμε προετοιμαστεί για αυτή την συνεργασία, νομίζαμε πως θα την ζητούσαν για το 2019. Σήμερα μετά από 6 μήνες μπορούμε να πούμε ξεκάθαρα ότι κερδίσαμε το στοίχημα.

Το 2018 ήταν μια καταπληκτική χρονιά.

Με αυτά τα λόγια τη περασμένη Παρασκευή κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του Ομίλου, ο Στρατής Ελευθερίου, ξεκίνησε την ενημέρωση των συνεργατών του για το έτος που πέρασε.

Η Τέτα Φραγκιαδάκη, η Μαίρη Αλακιώτου, ο Βαίος Ποντίκας, η Καλίνκα Ζέρβα και τέλος ο Στρατής Ελευθερίου, αφηγήθηκαν, πως, “η πρόκληση” να δεχτούν το στοίχημα της ισπανικής Shore2Shore, εν μέσω μιας δύσκολης χρονιάς, λόγω του μεγάλου όγκου πελατών που είχαν να εξυπηρετήσουν, η ομαδική υπερπροσπάθεια που χρειάστηκε να καταβάλουν όλοι και που ….. τελικά επιβραβεύτηκε, δημιούργησε ένα τεράστιο δίκτυο σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο, με αποτελέσματα κάτι παραπάνω από θετικά και την ισπανική Shore2Shore να συνεχίζει να στηρίζει ακόμη πιο δυνατά αυτή τη συνεργασία. 

Μέσα σε 96 ημέρες δημιουργήσαμε σταθμούς σε 43 λιμάνια σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο, εξυπηρετήσαμε 447 κρουαζιερόπλοια και 17.635 επιβάτες τόνισε ο Βάιος Ποντίκας.

Η shorex.gr ως Leader στον συγκεκριμένο χώρο για την Ελλάδα, όπως είπε ο Στρατής Ελευθερίου, το 2019 έχει στόχο να γίνει ο μεσάζοντας στις σχέσεις των λιμανιών με τις εταιρείες κρουαζιεροπλοίων.

Για το Μykonian spiti και την τεράστια επιτυχία του μίλησε η διευθύντρια του Τέτα Φραγκιαδάκη, οραματίστρια και δημιουργός αυτής της τόσο επιτυχημένης δραστηριότητας. 

Για το ίδιο project αλλά και το Mykonos Excursion μίλησε αναλυτικά και η Καλίνκα Ζέρβα

Στόχοι και νέα project της Orancon Group για το 2019

  • Πρώτος στόχος του ομίλου για το 2019 αντιπροσώπευση γνωστής αεροπορικής εταιρείας, ακολουθούν
  • Το Spiti World, ένα network με μέλη εταιρίες που έχουν σαν αντικείμενο tour, shorex, mice και transfer. 
  • Το Albanian spiti Με αποκλειστική συνεργασία με τον τουριστικό οργανισμό Balcan Pearls οπου οι δραστηριότητες έχουν ξεκινήσει. 
  • Το Indian spiti θα μπουν οι βάσεις του φέτος ώστε να προχωρήσει το 2020. 

Ο κ. Στρατής Ελευθερίου, τέλος, μίλησε για την δημιουργία του
      ORANCON travel forum 2020. Το Οραμά του, όπως είπε.

H Orancon Group θα είναι ο πρώτος τουριστικός οργανισμός που θα δημιουργήσει δικό του ετήσιο forum με διεθνή συμμετοχή και συμμετοχή τω τοπικών αρχών, καλεσμένους επαγγελματίες από όλο τον κόσμο καθώς και φοιτητές που σπουδάζουν τουρισμό. Με θέματα τουριστικού αντικειμένου, όπως η κρουαζιέρα, ο εναλλακτικός τουρισμός, και άλλα. 

Τελευταίο στην ενημέρωση που έκανε ο Στρατής Ελευθερίου άφησε το Cretan spiti.

Στόχος μας είπε ο Βάτος να γίνει το “κέντρο εναλλακτικού Τουρισμού
της Κρήτης”.

Έχει ήδη συμφωνήσει η Shore2Shore, όπως επίσης δώσαμε τα χέρια με τον μεγαλύτερο operator της Ελλάδας στον συγκεκριμένο χώρο. Όλα τα κρουαζιερόπλοια θα πηγαίνουν στον Βάτο. Μένουν κάποιες τυπικές διαδικασίες με τις αρχές.

Της Έλενας Αγκυρίδη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.