Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Εταιρεία κρουαζιέρας απαγόρευσε εφ’όρου ζωής επιβάτες μετά από «ηλίθια και απερίσκεπτη» ενέργεια...

Εταιρεία κρουαζιέρας απαγόρευσε εφ’όρου ζωής επιβάτες μετά από «ηλίθια και απερίσκεπτη» ενέργεια – δείτε το video

Η Royal Caribbean εξετάζει το ενδεχόμενο νομικής διαδικασίας εναντίον ενός επιβάτη του οποίου οι φίλοι του βιντεοσκοπούσαν βουτιά από τον 11ο όροφο του Symphony of the Seas.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick Naydev (@naydev91) στις

Στη συνέχεια του συμβάντος, οι υπεύθυνοι του έδιωξαν όλη την ομάδα από το πλοίο και η εταιρεια τους απαγόρευσε εφ’όρου ζωής την επιβίβαση σε πλοία της, για την ενέργεια τους, την οποία μάλιστα δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Nick Naydev, ηλικίας 27 από το Βανκούβερ, βούτηξε από το μπαλκόνι του στο Symphony of the Seas, ενώ το πλοίο βρισκόταν το πλοίο στο Nassau στις Μπαχάμες.

Οι φίλοι του τον βιντεοσκοπούσαν ενώ αυτός προσπαθούσε να αναρριχηθεί στο κιγκλίδωμα και γελούσε καθώς ισορροπούσε στην άκρη και στη συνέχεια έδωσε τη βουτιά. Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Instagram, όπου έχει λάβει περισσότερες από 157.000 προβολές.

Η Royal Caribbean δήλωσε στην USA Today, πως «Λόγω αυτής της ηλίθιας και απερίσκεπτης συμπεριφοράς τους και στον ίδιο και τους συντρόφους του, απαγορεύθηκε εφ’όρου ζωής η επιβίβαση σε όλα μας τα πλοία. Εξετάζουμε τη νομική δράση».

Η εταιρεία αρνήθηκε να πει ποια μορφή θα μπορούσε να λάβει η νομική δράση ή πόσοι επιβάτες συμμετείχαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.