Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ημέρες Καριέρας στα ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group!

Ημέρες Καριέρας στα ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group!

Τα ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group, Creta Maris Beach Resort και TUI Magic Life Candia Maris στην Κρήτη και Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στη Σαντορίνη, ανοίγουν τις πόρτες τους και προσκαλούν όλους τους ενδιαφερόμενους στις Ημέρες Καριέρας, που θα πραγματοποιηθούν στο Candia Maris, την Παρασκευή 1η και το Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου από τις 10.00 έως τις 19.00.

Με κεντρικό μήνυμα «Εργαστείτε Μαζί μας – Ονειρευτείτε Μαζί μας – Εξελιχθείτε Μαζί μας», οι Ημέρες Καριέρας του Metaxa Hospitality Group προσφέρουν ευκαιρίες λαμπρής σταδιοδρομίας και εξέλιξης στα ξενοδοχεία του Ομίλου. Οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους υπεύθυνους, του βραβευμένου με την τιμητική διάκριση «HeRa Κοινωνική Ευαισθησία HRM 2018», Τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού του Ομίλου, να ξεχωρίσουν και να γίνουν μέρος της ομάδας του Creta Maris Beach Resort και του Tui Magic Life Candia Maris στην Κρήτη, ή του Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στη Σαντορίνη.

Οι υποψήφιοι εκείνοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Ημέρες Καριέρας, αλλά αδυνατούν να προσέλθουν στη συνάντηση, έχουν τη δυνατότητα να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα με μία πρόσφατη φωτογραφία στο e-mail hr@maris.gr με θέμα “CV CRETA MARIS” ή “CV CANDIA MARIS”, ή “CV SANTO MARIS”, ανάλογα με το ξενοδοχείο για το οποίο ενδιαφέρονται.

Με μια ματιά:

• Ημέρες: Παρασκευή 1/2 και Σάββατο, 2/2,
• Ώρα: 10.00-19.00
• Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2897027124
• Διεύθυνση Candia Maris: Ανδρέα Παπανδρέου 72 στο Γάζι
• Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού «Μetaxa Hospitality Group», Λούλα Μεταξά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.