Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά H Marie-Stella-Maris δημιούργησε άρωμα για τα Spaces

H Marie-Stella-Maris δημιούργησε άρωμα για τα Spaces

Marie-Stella-Maris

Η εταιρεία παροχής ευέλικτων χώρων εργασίας, Spaces, και η επώνυμη εταιρεία στον χώρο της μόδας Marie-Stella-Maris ανακοινώνουν τη συνεργασία τους για ένα άρωμα χώρου που τονώνει την παραγωγικότητα στο εργασιακό περιβάλλον. Το άρωμα ονομάζεται No.10 Spirit de Travail (Το άρωμα της εργασίας) και αναδεικνύει την προσέγγιση των Spaces στον σχεδιασμό χώρων εργασίας που εμπνέουν, ενώ η ανακοίνωσή του συμπίπτει με τα 10 χρόνια των Spaces που έκλεισαν πρόσφατα.

Tο άρωμα της παραγωγικότητας

Η έρευνα του Gary E. Schwartz του Πανεπιστημίου της Αριζόνα δείχνει οτι αρνητικά συναισθήματα όπως εκνευρισμός, ενόχληση και άγχος μπορούν να αντιμετωπιστούν με τη μυρωδιά, η οποία μπορεί να δημιουργήσει θετικά συναισθήματα όπως ευτυχία, χαλάρωση και παραγωγικότητα. Ως πρωτοπόρος στους σύγχρονους τρόπους εργασίας, η έρευνα αυτή παρακίνησε τα Spaces να δημιουργήσουν ένα άρωμα χώρου που θα μπορούσε να τονώσει την παραγωγικότητα, την δημιουργικότητα και την θετικότητα στους κοινούς χώρους εργασίας. Το άρωμα No.10 Spirit de Travail διεγείρει την όσφρηση των εργαζομένων για να τους κάνει να αισθανθούν πιο άνετα ενώ παράλληλα τονώνει την παραγωγικότητά τους.

Το Άρωμα της Εργασίας

Το Άρωμα της Εργασίας αναπτύχθηκε από τους ειδικούς στα αρώματα Marie-Stella-Maris και αποτελείται από έναν συνδυασμό εσπεριδοειδών από περγαμόντο της Καλαβρίας και άλλα συστατικά όπως φλοιό κανέλας και σανδαλόξυλο.

“Ως επωνυμίες συνδεθήκαμε αμέσως” δήλωσε ο Frederique Keuning, συνιδρυτής και δημιουργικός διευθυντής των Spaces, “οπότε αναπτύξαμε το άρωμα εξαιρετικά γρήγορα”. To Άρωμα της Εργασίας θα χρησιμοποιηθεί σε όλα τα γραφεία των Spaces στον πλανήτη. Ο στόχος είναι αυτή η κοινή μυρωδιά να επιτρέψει στα μέλη των Spaces να αισθανθούν ακόμα περισσότερο την αίσθηση του σπιτιού, ανεξάρτητα απο το που εργάζονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.