Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Win – win συνεργασία για Autohellas Hertz & Alphabet. Δύο μεγάλοι όμιλοι...

Win – win συνεργασία για Autohellas Hertz & Alphabet. Δύο μεγάλοι όμιλοι ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Win – win συνεργασία για Autohellas Hertz & Alphabet. Δύο μεγάλοι όμιλοι ενώνουν τις δυνάμεις τους.

– Η Autohellas Hertz καλωσορίζει την Alphabet στην Ελληνική αγορά και σε 3 ακόμη χώρες ενισχύοντας έτσι την κυρίαρχη θέση της στη μακροχρόνια μίσθωση οχημάτων.

Η Autohellas Hertz κυρίαρχη εταιρία στον τομέα Μακροχρόνιας Μίσθωσης Οχημάτων στην Ελληνική αγορά, προχώρησε σε μία στρατηγικής σημασίας συνεργασία με την Alphabet ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος – συνεργάτης σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Κροατία. Η Alphabet με παρουσία σε 28 χώρες σε όλον τον κόσμο και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες Χρηματοδοτικής Μίσθωσης παγκοσμίως. Η συνεργασία αυτή αποτελεί πολύτιμη προσθήκη για το portfolio της Autohellas Hertz καθώς της διασφαλίζει επιπλέον πρόσβαση σε διεθνή συμβόλαια – πελάτες.

Η Autohellas Hertz, έχοντας πολυετή εμπειρία στον τομέα της Μακροχρόνιας Μίσθωσης Οχημάτων, είναι η μόνη εταιρία στο χώρο που διαθέτει σύγχρονες καθετοποιημένες  ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (one stop shop) για τη συντήρηση και την επισκευή των αυτοκινήτων. Η Alphabet αναγνωρίζοντας τη συσσωρευμένη τεχνογνωσία και τη δραστηριοποίηση της Autohellas σε 8 χώρες αντιπροσωπεύοντας το διεθνές σήμα της Hertz, προχώρησε στην έναρξη αποκλειστικής συνεργασίας. Η συνεργασία αυτή δίνει στην Alphabet πρόσβαση στην αναπτυσσόμενη Βαλκανική αγορά και την Κύπρο και ταυτόχρονα εξασφαλίζει στο διεθνές πελατολόγιο της συμβατά προϊόντα και υπηρεσίες με την εγγύηση της Autohellas Hertz.

Κορυφαία Εταιρία Leasing στην Παγκόσμια Αγορά.

Η Alphabet έχει την έδρα της στο Μόναχο της Γερμανίας και σήμερα εκπροσωπείται σε 28 χώρες. Το 1997 ιδρύθηκε ως τμήμα της BMW Group, διαθέτει εκτενή γνώση της διεθνούς διαχείρισης εταιρικών στόλων και  χρηματοδοτικής μίσθωσης. Το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει συμβουλευτικές υπηρεσίες,  χρηματοδότηση, καθώς και προϊόντα και υπηρεσίες έξυπνης διαχείρισης για εταιρικούς στόλους. Η Alphabet έχει τη δυνατότητα τα προϊόντα που προσφέρει να προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη της. Σήμερα διαχειρίζεται ένα χαρτοφυλάκιο πάνω από 680.000 μισθωμένα αυτοκίνητα και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα όλων των μαρκών και κατέχει την τέταρτη θέση στην παγκόσμια αγορά.

«Η ένωση δυνάμεων για την παροχή βέλτιστων λύσεων κινητικότητας σε διεθνείς εταιρικούς πελάτες είναι ένα λογικό και μελλοντικό βήμα για την Autohellas» δήλωσε ο κύριος Δημήτριος Μαγγιώρος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Autohellas Hertz.

Ο κύριος  Richard Schooling, Chief Commercial Officer της Alphabet International συμφωνεί και δηλώνει ότι «Η προσέγγιση ολιστικής εξυπηρέτησης της Autohellas συνδυάζοντας  την εμπειρία σε θέματα χρηματοδοτικής μίσθωσης με την τεχνογνωσία υπηρεσιών συντήρησης, ευθυγραμμίζεται πλήρως με την «αποστολή» της Alphabet να διασφαλίζει  την ικανοποίηση του πελάτη και να βοηθά τις εταιρείες να επιτύχουν τους στόχους τους εφαρμόζοντας το σωστό μίγμα προϊόντων και υπηρεσιών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.