Αρχική Αεροπορικά Νέα ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΗΡΘΑΝ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΗΣ RYANAIR

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΗΡΘΑΝ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΗΣ RYANAIR

H Ryanair αποκάλυψε σήμερα (10 Δεκ) ότι τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίς για τους επιβάτες της πτήσης από το Δουβλίνο προς την Βαρκελώνη, όπου με έκπληξη διαπίστωσαν ότι είχαν λάβει προσωπικά δώρα από τον κατάλογο αγορών της πτήσης, στον οποίο παρουσιάζονται ιδέες για μοναδικά δώρα, καλλυντικά και αρώματα για άντρες και γυναίκες.

Λίγο μετά την απογείωση, ο Άγιος Βασίλης έκανε έκπληξη ανακοινώνοντας ότι όλοι οι επιβάτες της πτήσης τα κατάφεραν και μπήκαν στην λίστα με τα “καλά παιδιά”, και ότι όλοι θα λάμβαναν έναν δωράκι από τον σάκο του, γεμάτο από προϊόντα αξίας 200€:

  • Αρώματα και κολόνιες από brands όπως Hugo Boss & Michael Kors
  • Καλλυντικά από brands όπως Bellapierre, Tan Organic & Urban Decay
  • Προϊόντα περιποίησηςπροσώπου από την Elizabeth Arden, Nuxe Skin Care & Kiehl’s
  • Αεροπλανάκια της Ryanair & Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά
  • Συσκευασίες για όλη την παρέα με σνακ από Maltesers, M&Ms & ζελεδάκια
  • Αναψυκτικά από την Purdey’s & J20
  • Έναν μυστικό κατάλογο για ψώνια από την Ryanair – γεμάτος από εορταστικές ιδέες δώρων

Όλα τα αρώματα και προϊόντα ομορφιάς της Ryanair βρίσκονται έως και 60% φθηνότερα και για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα, η Ryanair έχει μειώσει κατά 10% όλα της τα αρώματα * για την εορταστική περίοδο, εξασφαλίζοντας ακόμα μεγαλύτερες αποταμιεύσεις στους πελάτες της. Οι πελάτες μπορούν πλέον να βρουν και να κατεβάσουν πριν την πτήση τους, στην ειδική ενότητα αγορών της ιστοσελίδας και την εφαρμογή της Ryanair, το κατάλογο αγορών, απευθείας στο smart phone τους.

Η Επικεφαλής των Λιανικών Πωλήσεων της RyanairsAoife Greene δήλωσε:

“Τα Χριστούγεννα είναι σχεδόν εδώ, έτσι θέλαμε να εξαπλώσουμε την εορταστική χαρά και να εκπλήξουμε ευχάριστα τους πελάτες στην πτήση αυτή από το Δουβλίνο προς στη Βαρκελώνη με προσωπικά δώρα Χριστουγέννων από το περιοδικό μας “Runway Retail“, το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά από αποκλειστικές ιδέες για άντρες και γυναίκες.

Έχουμε προετοιμάσει στον τελευταίο κατάλογό μας για τις χειμερινές αγορές σας, μερικές από τις καλύτερες προσφορές όπου όλες οι γραμμές αρωμάτων και ομορφιάς της Ryanair φθάνουν έως και 60% φθηνότερα και μειώσαμε 10%  έκπτωση σε όλα τα αρώματα * για την εορταστική περίοδο.

Η χειμερινή έκδοση του ‘Runway Retail‘ είναι τώρα διαθέσιμη για λήψη από την ιστοσελίδα μας, ώστε οι πελάτες να μπορούν να παραγγέλνουν τις καλύτερες προσφορές στον ουρανό πριν από την πτήση τους, κατεβάζοντας τον κατάλογο απευθείας στο smart phone τους την έκδοση εκτύπωσης”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.