Αρχική Αεροπορικά Νέα ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ CYBER WEEK ΤΗΣ RYANAIR 250,000 ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟ...

ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ CYBER WEEK ΤΗΣ RYANAIR 250,000 ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟ 4.99€

Η Ryanair, η Νο.1 αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, ανακοίνωσε σήμερα (20 Νοε), την 2η ημέρα προσφορών της Cyber Week, από τις 8 διαδοχικές ημέρες εκπληκτικών εκπτώσεων στην Ryanair.com.

250.000 θέσεις σε προσφορά τώρα από μόλις 4.99€ για ταξίδι τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, για κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα απόψε. Οι πελάτες καλό θα είναι να ρίχνουν μια ματιά στην Ryanair.com κάθε μέρα για να μην χάσουν την ευκαιρία – οι χαμηλότεροι ναύλοι στην Ευρώπη θα γίνουν ακόμα πιο χαμηλοί.

O Robin Kiely της Ryanair δήλωσε:

“Η θερμοκρασία πέφτει και το ίδιο κάνουν και οι τιμές μας, καθώς ξεκινάμε την 2η ημέρα προσφορών της Cyber Week όπου για 8 ημέρες θα βρίσκετε καταπληκτικές προσφορές, μόνο στην Ryanair.com,

Σήμερα προσφέρουμε 250,000 θέσεις από μόνο 4.99€ για ταξδί τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, διαθέσιμες για κράτηση έως απόψε τα μεσάνυχτα. Οι πελάτες θα πρέπει να συνδεθούν στην Ryanair.com για να εκμεταλευτούν της προσφοράς – και να ρίχνουν μια ματιά κάθε μέρα για ακόμα περισσότερες προσφορές.

Επίσης τρέχουμε ακόμα μια προσφορά 10% στις παραδοτέες αποσκευές για όσες κρατήσεις γίνουν αυτήν την εβδομάδα.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.