Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Αποτελέσματα και τα συμπεράσματα από το 6ο Business Travel Professionals Forum

Αποτελέσματα και τα συμπεράσματα από το 6ο Business Travel Professionals Forum

Τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα από το 6ο Business Travel Professionals Forum πιστοποίησαν για ακόμη μία χρονιά την ανάγκη για δικτύωση της τουριστικής αγοράς και ανάπτυξη των λύσεων συνεργασιών μέσα από άμεσες συναντήσεις των φορέων και των εταιρειών. Καμιά διοργάνωση όμως δεν μπορεί να επιτύχει χωρίς την στήριξη και την εμπιστοσύνη χορηγών και συνεργατών που αναδεικνύουν μέσα από τη συμμετοχή τους, τις δράσεις της.

Στο Business Travel Professionals Forum 2018, σημαντικές εταιρείες – πρωταγωνιστές η καθεμία στον τομέα της ενίσχυσαν μέσα από το χορηγικό πρόγραμμα της SWOT με τη συνεισφορά τους στην επιτυχία.

Χρυσοί Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν, ένα από τα πιο ιστορικά & αξιόπιστα ταξιδιωτικά γραφεία της Ελλάδας, το Argo Travel, η εταιρεία οπτικοακουστικών Podimatas Audiovisual,  η PPDA στη σκηνογραφία, η Ialonet, και ο εκπαιδευτικός οργανισμός BCA.

Ασημένιοι χορηγοί, ήταν η Turkish Airlines, η Zazoo, η BDO και η AboutHotelier, ενώ τη χορηγική «οικογένεια» συμπλήρωσαν η TUV Austria Hellas, η Delta Hotelia, το Grafima, οι χώροι εστίασης του Ομίλου Βουλγαράκη, η AKZOT και η photo4frame.

Χορηγοί επικοινωνίας, ήταν για ακόμη μία χρονιά η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, το CNN Greece, το GTP, το Tornos News, το Hotel & Restaurant, το Travelling, το e-travelnews, το Χρήμα και το Banks.com.gr.

Τη σημαντικότητα χορηγικής στήριξης και την αποτελεσματικότητα του forum χαιρέτησε μέσα από την ομιλία του, στην έναρξη των εργασιών, ο Γενικός Διευθυντής του Argo Travel κος. Διαμαντής Πειθής.

Η SWOT ευχαριστεί το σύνολο των χορηγών για την εμπιστοσύνη και την πίστη τους στην ανάδειξη των Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και της δικτύωσης αυτών, μέσα από το Business Travel Professionals Forum.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.