Αρχική General Lufthansa: Νέες απευθείας πτήσεις προς το Ώστιν (ΗΠΑ) και την Μπανγκόκ (Ταϊλάνδη)...

Lufthansa: Νέες απευθείας πτήσεις προς το Ώστιν (ΗΠΑ) και την Μπανγκόκ (Ταϊλάνδη) το καλοκαίρι του 2019

Lufthansa: Νέες απευθείας πτήσεις προς το Ώστιν (ΗΠΑ) και την Μπανγκόκ (Ταϊλάνδη) το καλοκαίρι του 2019
  • 3 Μαΐου 2019: Η πρώτη πτήση της Lufthansa από τη Φρανκφούρτη στο Ώστιν (ΗΠΑ)
  • Από την 1η Ιουνίου 2019 ξεκινά και το νέο δρομολόγιο Μόναχο – Μπανγκόκ

Η Lufthansa επεκτείνει περαιτέρω το δίκτυό της στις ΗΠΑ. Από τις 3 Μαΐου 2019, η κορυφαία γερμανική αεροπορική εταιρεία θα προσφέρει για πρώτη φορά μια νέα πτήση που θα συνδέει τη Φρανκφούρτη με το Ώστιν (ΗΠΑ). Μετά το Ντάλας  (αεροδρόμιο Φορτ Γουόρθ) και το Χιούστον, αυτός είναι ο τρίτος προορισμός της Lufthansa στο Τέξας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, από το καλοκαίρι του 2019, ένα Airbus A330-300 θα πραγματοποιεί πέντε φορές την εβδομάδα το δρομολόγιο Φρανκφούρτη – Ώστιν.

Καθημερινά, εκτός από Τρίτη και Πέμπτη, η πτήση LH 468 θα αναχωρεί από τον κόμβο της Lufthansa στη Φρανκφούρτη το πρωί και θα προσγειώνεται στο Ώστιν το απόγευμα (τοπική ώρα). Η διάρκεια της πτήσης είναι περίπου δέκα ώρες. Η πτήση επιστροφής θα αναχωρεί από το Τέξας αργά το απόγευμα και θα φτάνει στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης το πρωί της επόμενης ημέρας. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι επιβάτες θα απολαμβάνουν το υψηλό επίπεδο άνεσης που προσφέρει η Lufthansa σε 255 θέσεις στις Business, Premium Economy και Economy Class. Οι κρατήσεις για την πτήση επιστροφής Ώστιν – Φρανκφούρτη έχουν ανοίξει και για την προώθηση του νέου δρομολογίου η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 499 ευρώ.

Εκτός από το δρομολόγιο Ώστιν – Φρανκφούρτη, διαθέσιμη προς κράτηση είναι η νέα πτήση της Lufthansa που θα συνδέει το Μόναχο με τη Μπανγκόκ. Με την προσθήκη αυτού του νέου δρομολογίου ενισχύεται ο ρόλος του κόμβου της Βαυαρίας ως κόμβος της Ασίας. Η πτήση LH792 Μόναχο – Μπανγκόκ θα ξεκινήσει την 1η Ιουνίου 2019  και θα εκτελείται καθημερινά με αεροσκάφος τύπου Airbus A350-900, το οποίο θα αναχωρεί από το Μόναχο το πρωί και θα προσγειώνεται στην Ταϊλάνδη το απόγευμα. Οι κρατήσεις για την πτήση επιστροφής στην Μπανγκόκ είναι επίσης ανοιχτές.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις σε πτήσεις της Lufthansa επισκεφτείτε την ιστοσελίδα lufthansa.com ή απευθυνθείτε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης της Lufthansa στο τηλέφωνο 2119902383 (σταθερή χρέωση). Για κρατήσεις πτήσεων οι επιβάτες μπορούν επίσης να απευθύνονται στα συνεργαζόμενα με τη Lufthansa ταξιδιωτικά πρακτορεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.