Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις Α.Ε. ανακοινώνει τη συνεργασία με το Funky Gourmet,...

Η Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις Α.Ε. ανακοινώνει τη συνεργασία με το Funky Gourmet, στο Hilton Αθηνών

Η Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις Α.Ε., ιδιοκτήτρια εταιρεία του Ηilton Αθηνών, ανακοινώνει τη συνεργασία με το πολυβραβευμένο Funky Gourmet. Το νέο, ανανεωμένο εστιατόριο Funky Gourmet, αναμένεται να λειτουργήσει στην καρδιά της Αθήνας στο Hilton Aθηνών, στις αρχές του 2020.

Η Ιονική καλωσορίζει το Funky Gourmet στο νέο του σπίτι, στο πλαίσιο του πλάνου της εταιρείας για την αναβάθμιση των υπαρχουσών υποδομών και την εισαγωγή νέων προϊόντων και υπηρεσιών στο νέο προορισμό της Αθήνας.

Στόχος της εταιρείας εξακολουθεί να αποτελεί η επανατοποθέτηση του ακινήτου στην ελληνική και διεθνή αγορά, δημιουργώντας ένα μοναδικό προορισμό πόλης που περιλαμβάνει κορυφαίας ποιότητας ξενοδοχειακές υποδομές και υπηρεσίες, πολυτελείς ιδιωτικές κατοικίες εξυπηρετούμενες από το ξενοδοχείο, εμβληματικούς χώρους γαστρονομίας και θεματικούς εμπορικούς χώρους.

Οι δύο συνεργάτες, με κοινή φιλοσοφία την υψηλή αισθητική στη γεύση και στη φιλοξενία, θα δημιουργήσουν ένα νέο χώρο, διατηρώντας τις αξίες και την εμπειρία του Funky Gourmet. Το εστιατόριο μετά από 10 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, καλεσμένους από όλο τον κόσμο, 2 αστέρια Michelin και 2 Χρυσούς Σκούφους κλείνει τις πόρτες του στον Κεραμεικό στις 5 Ιανουαρίου 2019. Το 2019 ο χώρος στον Κεραμεικό θα συνεχίσει να λειτουργεί ως εργαστήρι για την προετοιμασία του μενού του νέου εστιατορίου και για Private Cheffing events, όπως ακριβώς πρωτοξεκίνησε το 2008.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.