Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Κυριακάτικο Brunch στο The Parliament του NJV Athens Plaza

Κυριακάτικο Brunch στο The Parliament του NJV Athens Plaza

Από την Κυριακή 25 Νοεμβρίου με live μουσική και τραγούδι

Από την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 και κάθε Κυριακή, το εστιατόριο The Parliament του NJV Athens Plaza θα προσφέρει Brunch από τις 12:30 έως τις 17:00 με ζωντανή μουσική και τραγούδι από τους Πάνο Δέρβο (πλήκτρα & τραγούδι) και Έλενα Περβαινά (τραγούδι).

Συνοδεύστε τον καφέ, τον χυμό σας αλλά και ένα ποτήρι αφρώδους οίνου με εξαιρετικές επιλογές από τον πλούσιο μπουφέ. Επιλέξετε ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων παράλληλα με τις πιο γευστικές αλμυρές προτάσεις brunch όπως ομελέτα και αυγά scrambled, πατάτες ψητές, λουκάνικα χωριάτικα, τραγανό μπέικον, γαλλικό τοστ κ.α.
Οι επιλογές των κυρίως πιάτων περιλαμβάνουν πέννες με φρέσκια τομάτα και βασιλικό, μπουκιές κοτόπουλου, mini burgers, τυρόπιτα με χωριάτικο φύλλο, ρύζι ατμού και πατάτες με δεντρολίβανο. Στις επιλογές επιδορπίου περιλαμβάνονται ποικιλία από σιροπιαστά γλυκά, ποτηράκια με mousse και τρουφάκια σοκολάτας.

Τιμή κατ’ άτομο: €35 | (Παιδιά -12 ετών, -50%)

Τηλ. κρατήσεων: (+30) 210 3352400

Σχετικά με το NJV Athens Plaza:

To NJV Athens Plaza βρίσκεται το κέντρο της Αθήνας, στην ιστορική Πλατεία Συντάγματος, και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου φιλοξενίας από το 1980. Με λαμπρή και μακρά πορεία σχεδόν 40 ετών, το NJV Athens Plaza καλωσορίζει επισκέπτες από όλο τον κόσμο προσφέροντας απαράμιλλη φιλοξενία και υπηρεσίες σε σύγχρονα δωμάτια και σουίτες. Διαθέτει 162 δωμάτια και 18 σουίτες με υψηλών προδιαγραφών παροχές. Οι χώροι συσκέψεων και εκδηλώσεων διαθέτουν υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό και μπορούν να εξυπηρετήσουν έως 350 άτομα, για πάσης φύσης εκδηλώσεις όπως συνέδρια και επαγγελματικά γεύματα. Βρίσκεται κοντά στο μετρό, στα τραμ, λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Διαθέτει πολλαπλές επιλογές για καφές και φαγητό όπως το εστιατόριο The Parliament το οποίο προσφέρει μεσογειακές γεύσεις a la carte, το Explorer’s Bar ένα εκλεπτυσμένο bar με αέρα Βρεττανικού club με finger food, ποτά, κοκτέιλ και μοναδική λίστα κρασιών ενώ το Plaza Café αποτελεί το ιδανικό σημείο απόλαυσης καφέ στο κέντρο της Αθήνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.