Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τα 101 σκυλιά της…παραλίας

Τα 101 σκυλιά της…παραλίας

Για πρώτη φορά 101 εκπαιδευμένοι κατοικίδιοι σκύλοι θα περπατήσουν με τους ιδιοκτήτες τους στην Nέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Η σχολή εκπαίδευσης σκύλων ThemisFousiasK9 σε συνεργασία με την ημερήσια εφημερίδα “Τύπος Θεσσαλονίκης” και το Typosthes.gr συνδιοργανώνουν υπό την αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκης την μεγαλύτερη συνάντηση εκπαιδευμένων σκύλων. Στις 21 Οκτωβρίου ημέρα Κυριακή στις 12:00 στις ομπρέλες  της Νέας Παραλίας, 101 κατοικίδιοι σκύλοι θα περπατήσουν με τους ιδιοκτήτες τους υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή Θέμη Φούσια και της ομάδας του!

Σκοπός και στόχος της δράσης είναι η προβολή της φιλόζωης Θεσσαλονίκης, η ενημέρωση για την εκπαίδευση και η ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα κοινωνικής ευθύνης, δικαιωμάτων, υιοθεσίας κατοικίδιου και υποχρεώσεων της καθημερινότητας.

Τη προβολή της εκδήλωσης έχουν αναλάβει το Typosthes.gr, ο “Τύπος Θεσσαλονίκης” και το Plus Radio ενώ καλεσμένα θα είναι και τα τοπικά κανάλια της Θεσσαλονίκης αλλά και της Αθήνας.

Στο τέλος της δράσης το κοινό θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει με τον εκπαιδευτή και με εκπρόσωπο κτηνιατρείου για πληροφορίες και επίλυση αποριών.  

Facebook profile : https://goo.gl/WSxKPX

Facebook page: https://goo.gl/12Niai

Instagram : https://goo.gl/x9iqME 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.