Αρχική Βραβεία ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟ CONDE NAST TRAVELER ΜΕ ΤΗΝ...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟ CONDE NAST TRAVELER ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Με την κατάταξή της στα πέντε καλύτερα νησιά του κόσμου από το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό περιοδικό του κόσμου Conde Nast Traveler, η Πάρος μπαίνει πλέον στο «πάνθεον» των δημοφιλέστερων τουριστικών προορισμών.

Η ανακοίνωση έγινε προχτές στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της 31ης ετήσιας εκδήλωσης Readers’ Choice Awards , ένα θεσμό με ιδιαίτερη σημασία και μεγάλη απήχηση στο παγκόσμιο τουριστικό στερέωμα.

Το γεγονός χαιρετίστηκε από το Δήμαρχο του νησιού κ. Μάρκο Κωβαίο που δήλωσε:

«Mετά την επίσης μεγάλη εφετινή πρωτιά από το επίσης έγκυρο ταξιδιωτικό περιοδικό “Travel+Leisure”, η προχτεσινή ακόμα μεγαλύτερη βράβευση αποδεικνύει περίτρανα ότι οι προσπάθειες που καταβάλλουμε για να αυξήσουμε την αναγνώριση του νησιού μας δικαιώνονται.  Πολύ περισσότερο που, ταυτόχρονα, κερδίζουμε και το στοίχημα της επέκτασης της τουριστικής περιόδου, που αποτελεί τη βασική «στροφή» της στρατηγικής μας με την ανάδειξη των εναλλακτικών στοιχείων του πλούσιου τουριστικού μας προϊόντος. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο ώστε την επόμενη χρονιά να διασφαλίσουμε μια ακόμα μεγαλύτερη τουριστική περίοδο για την Πάρο μας».

Πρέπει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν, το φετινό Σεπτέμβριο έφθασαν στο νησί 71.197 επιβάτες στο λιμάνι της Παροικίας, έναντι 64.865 του ίδιου περυσινού μήνα, αριθμός που είναι σχεδόν διπλάσιος από τις αφίξεις της τελευταίας πενταετίας, ενώ ανοδική πορεία καταγράφεται πλέον ακόμα και τον Οκτώβριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.