Αρχική Αεροπορικά Νέα Ο Όμιλος Lufthansa παρουσιάζει το νέο NDC Partner Program στην Ελλάδα

Ο Όμιλος Lufthansa παρουσιάζει το νέο NDC Partner Program στην Ελλάδα

– Το NDC Partner Program προσφέρει μία νέα ιστοσελίδα που παρέχει άμεση πληροφόρηση και πρόσβαση στις λύσεις API στο πλαίσιο του NDC των αεροπορικών εταιρειών του Ομίλου Lufthansa.

– Εύκολη online εγγραφή είναι διαθέσιμη τώρα για τη διαδικτυακή πλατφόρμα κρατήσεων και εξυπηρέτησης “SPRK

Ευχάριστα είναι τα νέα για τα ταξιδιωτικά γραφεία, τους εταιρικούς πελάτες και τους προμηθευτές τεχνολογίας του ταξιδιωτικού κλάδου στην Ελλάδα. Ο Όμιλος Lufthansa παρουσιάζει το νέο NDC Partner Program. Το πλαίσιο αυτό συγκεντρώνει προσφορές, αποκλειστικό περιεχόμενο και λύσεις API του ΝDC των αεροπορικών εταιρειών του Ομίλου Lufthansa σε μια ενιαία πλατφόρμα. Επιπλέον, προσφέρει υποστήριξη για τους ήδη συνδεδεμένους συνεργάτες πωλήσεων, αλλά και προγράμματα κατάρτισης.

Η ιστοσελίδα www.lhgroupairlines.com/ndc έχει σχεδιαστεί ειδικά για αυτό. Όλοι οι συνεργάτες πωλήσεων και οι εταιρικοί πελάτες μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές NDC Smart Offer των αεροπορικών εταιρειών του Ομίλου, την εξυπηρέτηση ή άλλες επιλογές συνεργασιών τεχνολογίας ή στρατηγικής σημασίας. Αυτή η νέα ηλεκτρονική ιστοσελίδα είναι ελεύθερα προσβάσιμη, διατίθεται στα γερμανικά και στα αγγλικά και θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Τα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά πρακτορεία που ενδιαφέρονται για το δωρεάν διαδικτυακό περιβάλλον SPRK μπορούν τώρα να εγγραφούν σε αυτόν τον ιστότοπο, συμπληρώνοντας μια φόρμα και αποκτώντας έτσι πρόσβαση στην πλατφόρμα κρατήσεων και εξυπηρέτησης.

“Θέλουμε να παρέχουμε στους συνεργάτες μας τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Το νέο NDC Partner Program και η αντίστοιχη ιστοσελίδα του είναι ένα σημαντικό εργαλείο. Όλο και περισσότεροι συνεργάτες μας το χρησιμοποιούν ήδη και επωφελούνται από τo NDC Smart Offer”, λέει ο Dr. Stefan Kreuzpaintner, Vice President Sales EMEA του Ομίλου Lufthansa.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.