Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Tο συνέδριο 2nd MARE FORUM στην Μύκονο σημείωσε μεγάλη επιτυχία

Tο συνέδριο 2nd MARE FORUM στην Μύκονο σημείωσε μεγάλη επιτυχία

Στις 31/08/2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για δεύτερη συνεχή χρονιά το συνέδριο 2nd MARE FORUM. Το κεντρικό θέμα του συνεδρίου ήταν “Εξερευνώντας το μέλλον από το 2030 και μετά της ελληνικής και διεθνούς ναυτιλίας και της θέσης της στον κόσμο” προσελκύοντας ένα διεθνές και τοπικό ακροατήριο υψηλού προφίλ, όπως εφοπλιστές, ναυλωτές, εμπόρους, προμηθευτές κεφαλαίων με στόχο την ανταλλαγή σκέψεων και απόψεων ως προς τις ευκαιρίες του δικτύου και το μέλλον των ναυτιλιακών βιομηχανιών στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Στο Συνέδριο παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Π. Κουκάς, ο οποίος άνοιξε με την ομιλία του τις εργασίες του συνεδρίου καλωσορίζοντας παράλληλα τους συμμετέχοντες στο νησί της Μυκόνου και επισημαίνοντας πως ο συνεδριακός τουρισμός είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου που αποτελεί στόχος της Δημοτικής Αρχής. Στην ομιλία του τόνισε το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η ναυτιλία για την Ελλάδα και την οικονομία της όπως ακριβώς και ο τομέας του τουρισμού όπου η Μύκονος προσφέρει τα μέγιστα στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης.

Επιπλέον, τόνισε πως οι δυο τομείς του τουρισμού και της ναυτιλίας εξελίσσονται συνεχώς και προσαρμόζονται στις παγκόσμιες συνθήκες γεγονός που κατευθύνει στη δημιουργία νέων στόχων προς υλοποίηση. Προς αυτή την κατεύθυνση, η Μύκονος ως παγκόσμιος προορισμός προσπαθεί κάθε χρόνο να εξελίσσεται να βάζει νέους στόχους όπως η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και να προσφέρει υψηλές υπηρεσίες σε όλους του επισκέπτες της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.