Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Εμπλουτίζεται το πρόγραμμα της GRECKA PANORAMA στη Πολωνία

Εμπλουτίζεται το πρόγραμμα της GRECKA PANORAMA στη Πολωνία

Celestyal Cruises

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για τους Έλληνες επαγγελματίες του τουρισμού στην Πολωνία, στο πλαίσιο της έκθεσης GRECKA PANORAMA που πραγματοποιείται για 4η συνεχή χρονιά στο εθνικό στάδιο της πρωτεύουσας PGE Narodowy, από την 1η – 2 Δεκεμβρίου 2018.

Την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου, οι συμμετέχοντες Έλληνες επιχειρηματίες και εκπρόσωποι του τουριστικού κλάδου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το Digi.travel Market Focus στο Polonia Palace Hotel. Το Digi.travel Market Focus είναι ένα σημαντικό Forum για την παρουσίαση των ταξιδιωτικών τάσεων των Πολωνών τουριστών και των δυνατοτήτων ανάπτυξης της Πολωνικής αγοράς εξερχόμενου τουρισμού με τη χρήση σύγχρονων ψηφιακών τεχνολογιών. Η συμμετοχή στο Digi.travel Market Focus είναι δωρεάν για τους εκθέτες της GRECKA PANORAMA.

Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει μία σειρά συναντήσεων, με τη διαδικασία του networking event όπου οι ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις θα συναντηθούν με τουριστικά γραφεία της Πολωνίας, της Ουγγαρίας, της Σλοβακίας, και της Τσεχίας. Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί 40 εκπρόσωποι οι οποίοι έχουν ήδη δηλώσει το έντονο ενδιαφέρον τους για την ελληνική αγορά. Οι συναντήσεις έχουν σκοπό την ανάπτυξη νέων συνεργασιών, καθώς και την ενίσχυση του προσφερόμενου ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Η συμμετοχή στις συναντήσεις για την ελληνική πλευρά (ξενοδοχεία, τουριστικές υπηρεσίες / γραφεία) γίνεται κατόπιν ειδικής συμφωνίας και έγκαιρης κράτησης έως το τέλος του Οκτωβρίου.

Σημειώνεται ότι η Ελλάδα είναι ο σημαντικότερος προορισμός διακοπών για τον Πολωνό επισκέπτη, αφού η χώρα μας τα τελευταία έτη παρουσιάζει διψήφια αύξηση τουριστών, ενώ παράλληλα αντίστοιχη αύξηση καταγράφεται και στην μέση τουριστική δαπάνη – σε επίπεδα μερικές φορές εφάμιλλα με άλλων παραδοσιακών αγορών της Ελλάδας, όπως π.χ. της Γερμανίας.

Η έκθεση GRECKA PANORAMA (www.greckapanorama.com), που διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία από το 2015 παρουσιάζοντας αποκλειστικά ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις, προορισμούς αλλά και την Ελληνική γαστρονομία και ελληνικά εξαγωγικά προϊόντα (GREEK FOOD SHOW), έχει πλέον καθιερωθεί ως μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις της Πολωνίας, με χιλιάδες Πολωνούς επισκέπτες που αυξάνονται κάθε χρόνο.

Για πληροφορίες συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα της North Events στην Ελλάδα και της Future Need +30 210 9713281, ή στο email info@greckapanorama.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.