Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ευρεία σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό σήμερα στο Λαύριο – Εύλογα τα αιτήματα...

Ευρεία σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό σήμερα στο Λαύριο – Εύλογα τα αιτήματα για να κερδίσουμε τη μάχη της αποκατάστασης

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό και τη συμμετοχή του υπουργού και του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του υπουργού Υποδομών, της περιφερειάρχη Αττικής, των δασαρχών της Αττικής, των γενικών διευθυντών της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου, των αρμοδίων γενικών γραμματέων και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου.

Συνάντηση Τσίπρα με πυρόπληκτους: Κανένας και τίποτα δεν θα ξεχαστεί

Εποικοδομητική χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός την τρίωρη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με συντονιστικές επιτροπές κατοίκων από τις πληγείσες περιοχές του Ματιού και του Νέου Βουτζά, όπως ανέφερε στον λογαριασμό του στο Twitter, τονίζοντας ότι κανένας και τίποτα δεν θα ξεχαστεί.

«Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση, σχεδόν τριών ωρών, με συντονιστικές επιτροπές κατοίκων από τις πληγείσες περιοχές, Μάτι και Νέος Βουτζάς» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, επισημαίνοντας: «Με ειλικρινή αγωνία μου έθεσαν μια σειρά από εύλογα αιτήματα για να κερδίσουμε τη μάχη της αποκατάστασης. Δεσμεύτηκα ότι θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για τη κάλυψη των αναγκών όλων των κατοίκων. Κανένας και τίποτα δε θα ξεχαστεί».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.