Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ξεκίνησε το Ράλλυ Ακρόπολις 2018

Ξεκίνησε το Ράλλυ Ακρόπολις 2018

Από τη ράμπα της αφετηρίας στη σκιά του Παρθενώνα ξεκίνησε το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2018, η 64η επανάληψη του διεθνούς ελληνικού αγώνα, 3ου γύρου του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ (ERC) – καθώς και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος και του Π.Π. Ράλλυ Χώματος Ιστορικών αυτοκινήτων.

No1: LUKYANUK Alexey – ARNAUTOV Alexey

«Όλα καλά για εμάς, περιμένουμε μια δυνατή μάχη σ’ αυτόν τον αγώνα»

Νο3: HERCZIG Norbert – FERENCZ Ramon

«Είμαστε οι νεοφερμένοι στην κατηγορία μας, αλλά ελπίζουμε να βρούμε ρυθμό στις Ειδικές και να μην αντιμετωπίσουμε κάποιο κλατάρισμα ή τεχνικό πρόβλημα. Θα θέλαμε να βρούμε καλό ρυθμό στις Ειδικές, ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Νο4: GRZYB Grzegorz – WROBEL Jakub

«Έχουμε καλή αίσθηση, ο καιρός είναι καλός και η θέση εκκίνησής μας το ίδιο. Περιμένουμε έντονο συναγωνισμό στην πρώτη πεντάδα με πολλά αξιόλογα πληρώματα και καλές ομάδες».

Νο6: BRYNILDSEN Eyvind – ENGAN Veronica

«Η ατμόσφαιρα είναι πολύ ωραία και ανυπομονούμε Θα είναι τρεις μακρές μέρες. Η σημερινή μέρα είναι επίσης μεγάλη, αν και δεν έχουμε τόσες πολλές Ειδικές. Περιμένουμε να είναι δύσκολες οι Ειδικές του Σαββάτου, οπότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».

Νο7: TSOULOFTAS Alexandros – CHRYSOSTOMOU Antonis

«Είμαστε στην Ακρόπολη και ανυπομονούμε για να ξεκινήσει ο αγώνας. Τα πληρώματα είναι αρκετά και ο συναγωνισμός θα είναι έντονος – πρέπει να έχουμε καλή στρατηγική για να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαστε θετικοί και ανυπομονούμε»

Νο9: PTASZEK Hubert – SZCZEPANIAK Maciej

«Είναι η πρώτη μου φορά εδώ, θα δούμε πώς θα πάει. Δεν γνωρίζω τις Ειδικές, αλλά δείχνουν εύκολες να τις διαβάσεις. Έχουμε μεγάλες ελπίδες αλλά πρέπει να προσέχουμε πολύ τον ελληνικό ήλιο. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε καλή ισορροπία μεταξύ της γρήγορης και της προσεκτικής οδήγησης για να αποφύγουμε τα προβλήματα».

Νο11: MONTEIRO Aloisio – COUCEIRO Andre

«Είναι μεγάλος αγώνας, οπότε πρέπει να σκεφτούμε κάθε Ειδική ξεχωριστά και να τερματίσουμε. Χθες στόχος μας ήταν να μην είμαστε το πρώτο αυτοκίνητο στο δρόμο κι έτσι αποφασίσαμε να πάρουμε την 16η θέση, πίσω από όλους, για να μην ανοίγουμε την Ειδική. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσουμε να προστατεύσουμε το αυτοκίνητο και να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα.»

Νο12: AVCIOGLOU Orhan – KORKMAZ Burcin

«Είμαστε στην Ακρόπολη και η τοποθεσία είναι πολύ όμορφη. Σήμερα έχουμε δύο Ειδικές, μία σκληρή 30 χιλιομέτρων και την Yπερειδική των θεατών, που την περιμένουμε με χαρά. Η ατμόσφαιρα είναι υπέροχη και ο κόσμος πολύ φιλικός. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε ένα καλό ράλλυ».

Νο15: SERDERIDIS Jourdan – MICLOTTE Frederic

«Είμαστε έτοιμοι ν’ αγωνιστούμε σε αυτό το Ράλλυ και είχαμε σπουδαία προετοιμασία με τη συμμετοχή μας στο Ράλλυ Φθιώτιδος πριν 15 μέρες και με ένα καλό τεστ, ενώ και η κατατακτήρια πήγε καλά για εμάς. Πρέπει να αγωνιστούμε έξυπνα, επειδή είναι μεγάλος και δύσκολος αγώνας. Αν είμαστε έξυπνοι και κρατήσουμε την ταχύτητα θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Νο16: GALATARIOTIS Simos – IOANNOU Antonios

«Είμαστε πανέτοιμοι για τον συγκεκριμένο αγώνα, αν και για εμάς είναι η πρώτη μας φορά. Θέλουμε να κινηθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αλλά και προσεχτικά»

No26: KARELLIS Chrysostomos – PANAYIOTOUNIS Elias

«Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον αγώνα, να έχουμε καλό τερματισμό και να το ευχαριστηθούμε»

Νο30: HALKIAS Efthimios – MAHAERAS Leonidas

«Εθνική εορτή, γιορτή Ελλάδας το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις για το motorsport. Ένα όνειρο ζωής πραγματοποιείται με την οδήγηση ενός αυτοκινήτου R5. Στόχος μας να το διασκεδάσουμε»

Νο31: ROUSTEMIS Panagiotis – KAPELLAS George

«Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Στόχος μου είναι να τερματίσουμε και να έχουμε έναν ωραίο αγώνα»

Νο33: “EL NAK Jr” – VIGOS Andreas

«Συγκίνηση μεγάλη το να περνάς την ράμπα ενός αγώνα Ραλλυ Ακρόπολις, για μένα είναι η πρώτη φορά (σ.σ.: με σύγχρονο αυτοκίνητο). Στόχος μας να περάσουμε καλά»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.