Αρχική Δήμοι Ο Δήμος Σαρωνικού συμμετείχε στην πανελλαδική εκστρατεία Let’s Do It Greece 2018

Ο Δήμος Σαρωνικού συμμετείχε στην πανελλαδική εκστρατεία Let’s Do It Greece 2018

 

Δυναμική ήταν και φέτος η συμμετοχή του Δήμου Σαρωνικού στην πανελλαδική εθελοντική πρωτοβουλία Let’s Do It Greece 2018, με πλήθος πολιτών και φορέων του Δήμου να δίνουν το μήνυμα του εθελοντισμού και της φροντίδας για το περιβάλλον.

Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 περισσότεροι από 40 τοπικοί σύλλογοι και εθελοντικές οργανώσεις, σχολεία, φορείς αλλά και πολίτες κάθε ηλικίας, συμμετείχαν σε δράσεις καθαρισμού και φροντίδας παραλιών, υπαίθριων και κοινόχρηστων χώρων σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, ο οποίος ήταν παρών σε τέσσερις από τις δράσεις, δήλωσε σχετικά:

“Για άλλη μια χρονιά, με την ευκαιρία της εκστρατείας Lets Do It Greece, επιβεβαιώθηκε ότι ο Δήμος Σαρωνικού είναι πάνω από όλα ένας Δήμος ευαισθητοποιημένων και ενεργών πολιτών.

Το μήνυμά μας φέτος ήταν ακόμη πιο δυνατό, αφού η συμμετοχή φορέων και πολιτών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Ας κρατήσουμε ζωντανό τον ενθουσιασμό και ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί, κάθε μέρα, να διατηρούμε το περιβάλλον μας καθαρό, να κάνουμε τον τόπο μας πιο όμορφο. Θέλω να συγχαρώ θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στη φετινή εκστρατεία.

Στις εθελοντικές δράσεις ήταν επίσης παρόντες οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων, Τοπικοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι. Χορηγός για τα γάντια και τις σακούλες απορριμμάτων ήταν η εταιρία Sanitas, η οποία υποστηρίζει πανελλαδικά την εκστρατεία. Στην άρτια υλοποίηση των δράσεων συνέβαλε επίσης η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Σαρωνικού, η οποία ανέλαβε την περισυλλογή απορριμμάτων και άλλων υλικών που συγκεντρώθηκαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.