Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Σεμινάριο Event Management σε Ξενοδοχεία & Εστιατόρια

Σεμινάριο Event Management σε Ξενοδοχεία & Εστιατόρια

Το Τμήμα Εκδηλώσεων – Banquet Department είναι από τα πιο νευραλγικά τμήματα μίας ξενοδοχειακής μονάδας που απαιτεί πολλούς ελιγμούς και έξυπνες κινήσεις προκειμένου να πετύχει το μεγαλύτερο δυνατό έσοδο. 

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να παρέχει σε σπουδαστές ή επαγγελματίες των τουριστικών επαγγελμάτων, πρακτικές γνώσεις της διοργάνωσης εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων.

Το σεμινάριο δεν εξαντλείται στις θεωρητικές γνώσεις, παρότι αναφέρεται σε αυτές, όπως συνηθίζεται σε αντίστοιχα σεμινάρια. Aπό πλευράς εργαστηριακών χώρων θα αξιοποιηθούν αίθουσες service και το κελάρι της Σχολής. Από πλευράς ύλης, εστιάζει κυρίως στο σκέλος της διαχείρισης (operations management) από τη σύλληψη έως το feedback ενός event management. Συγκριτικό πλεονέκτημα του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι ότι αφορά όλη την γκάμα του event management τόσο σε ξενοδοχεία όσο και εστιατόρια, ενώ μεταφέρει την τρέχουσα διεθνή εμπειρία στο αντικείμενο, από εισηγήτρια με εμπειρία σε διεθνείς ομίλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Σε επαγγελματίες του τουρισμού, σπουδαστές τουριστικών επαγγελμάτων. Επίσης, ιδιοκτήτες  εστιατορίων ή ξενοδοχείων που επιθυμούν να  έχουν εποπτεία της όλης διαδικασίας διοργάνωσης ενός event, και Διευθυντικά Στελέχη που θέλουν να εξειδικευτούν και να εξασκηθούν στις βασικές γνώσεις που σχετίζονται με την διοργάνωση εκδηλώσεων και τη μετάδοσή τους στο υφιστάμενο προσωπικό.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

30 ώρες.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ: 16,17, 19 (Αιθ. Δ5), 20 (ΑΙΘΟΥΣΑ ΡΕΣΕΨΙΟΝ 5ΟΥ), 23 ΡΕΣΕΨΙΟΝ),24, 25 (ΚΕΛΑΡΙ), 26 (Αιθ. Δ5)

Ωράριο: καθημερινά 17.00 – 21.00.

Στις 25/4, 26/4 τρίωρα.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Εργαστηριακές Ασκήσεις, operations analysis, μελέτες περιπτώσεων, και επιλύσεις πραγματικών προβλημάτων των επιχειρήσεων όπου ενδεχομένως εργάζονται οι επιμορφούμενοι. Όπου απαιτείται, θα υπάρξουν παρουσιάσεις Powerpoint και οπτικοακουστικό υλικό. Θα δοθούν σημειώσεις.

ΕΙΣΗΓΗΣΗ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Η Φωτεινή Νικολάου, επαγγελματίας με διεθνή εμπειρία στη βιομηχανία της Φιλοξενίας, και σε ευρεία γκάμα ξενοδοχείων και των εστιατορίων στο ενεργητικό της, όπως το Hilton Paris Charles De Gaulle, Hilton Ρόδου, Sofitel Athens, Panas GroupISLAND, Divani Apollon κ.ά. , προΐσταται του Τμήματος Event Management στο Ξενοδοχείο Margi.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.