Αρχική Αστρολογικές προβλέψεις 5 – 12 Μαρτίου 2018 Αστρολογικές προβλέψεις

5 – 12 Μαρτίου 2018 Αστρολογικές προβλέψεις

Η ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΕΥΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1ΚΡΙΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινάει με μία Σελήνη στο Ζυγό και ρίχνει το φως στη σχέση σας με το σύντροφο η με κάποιο στενό συνεργάτη. Την Τετάρτη ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο σας και ενισχύει το χαρακτηριστικό σας να λέτε τα πράγματα χύμα και τσουβαλάτα χωρίς να υπολογίζετε τις συνέπειες. Στις 6 του μήνα η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο σας και φέρνει εξαιρετική εύνοια σε πολλούς τομείς όχι μόνο στον αισθηματικό τομέα.

2ΤΑΥΡΟΙ

Στις 6 του μήνα εισέρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού και σας χαρίζει μία διάθεση για ανιδιοτελή αγάπη. Μπορεί να αναλάβετε τη φροντίδα αγαπημένων ανθρώπων η να λάβετε μέρος σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Υπάρχει το ενδεχόμενο να συνάψετε μία σχέση που θα παραμείνει κρυφή και αυτό δεν θα σας προσφέρει την ευτυχία που προσδοκούσατε.

3ΔΙΔΥΜΟΙ

Το αδύνατο σας σημείο είναι το αναπνευστικό σας σύστημα και αυτήν την εβδομάδα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην υγεία σας η να χρειαστεί να κάνετε κάποιες διαγνωστικέ εξετάσεις. Στις 7 του μήνα ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Κριό και αυξάνει την κοινωνικότητά σας.

4ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Με τονισμένη την αυτοπεποίθηση ξεκινάει η εβδομάδα αυτή. Ο Κρόνος απέναντι δοκιμάζει τη σχέση με το σύντροφο η κάποιο στενό συνεργάτη κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου 22/6 – 2/7. Ο Ερμής στο Κριό από τις 7 του μήνα δίνει την ώθηση να διαπρέψετε στον επαγγελματικό στίβο κυρίως εσείς που είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.

5ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Στην αρχή της εβδομάδας η κρίση σας είναι θολή εξ αιτίας της Συνόδου με τον Ηλιο Ποσειδώνα, αλλά και ρομαντικούς και ονειροπόλες. Ο Ερμής στον Κριό από τις 7 του μήνα σας κάνει πιο εξωστρεφείς και πιο κοινωνικούς έτσι ούτως ώστε να αυξηθεί ο περίγυρος σας. Δεν το έχετε ανάγκη, αλλά ένας αέρας ανανέωσης ποτέ δεν σας χαλάει.

6ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις και η Σύνοδος Ηλιου Ποσειδώνα σας κάνει διστακτικούς και εσωστρεφείς. Στις 7 του μήνα ο Ερμής και η Αφροδίτη κάνουν την είσοδό τους στο ζώδιο του Κριού. Αυτό έχει ως συνέπεια να προσέξετε την υγεία σας και να κάνετε οικονομία στην ενέργειά σας που τη σπαταλάτε πολλές φορές άσκοπα.

7ΖΥΓΟΙ

Το χαρακτηριστικό της εβδομάδας είναι η δυσκολία που θα αντιμετωπίσετε στην έκφραση των συναισθημάτων σας με τα αγαπημένα σας άτομα. Κόπωση θα σημειωθεί στον επαγγελματικό στίβο. Ερμής και Αφροδίτη στον Κριό από τις 7 του μήνα θα βελτιώσουν τη σχέση σας με το σύντροφο η με κάποιο στενό συνεργάτη.

8ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Ο Ηλιος στους Ιχθύες τονίζει τον αισθησιασμό που σας διακατέχει πάντα σε πολλές σας εκφράσεις. Θα σας δώσει έμπνευση για νέες ιδέες και θα κάνετε σχέδια που εύκολα θα υλοποιήσετε. Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό από τις 7 του μήνα θα σας δώσει εύνοια στον οικονομικό τομέα κυρίως όταν εξαρτάται από τα χέρια τρίτων όπως τράπεζες, ασφάλειες κλπ.

9ΤΟΞΟΤΕΣ

Ο Αρης στο ζώδιό σας θα σας κάνει πιο δραστήριους και πιο δυναμικούς. Θα έχετε διάθεση να δραστηριοποιηθείτε σε πολλούς τομείς και να τα βγάλετε εις πέρας μια χαρά. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τις 7 του μήνα σας χαρίζουν μία παιχνιδιάρικη διάθεση.

10ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Ο Ερμής στον Κριό από τις 7 του μήνα θα φέρει έντονες συζητήσεις στο πλαίσιο της οικογενειακής εστίας. Η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο κάνει την είσοδό της την ίδια ημερομηνία και χαρίζει εύνοια, γαλήνη και αγάπη ανάμεσα στα μέλη του σπιτιού. Κόπωση θα νοιώσετε κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου.

11ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Νοιώθετε πιο δυνατοί και την ανάγκη να ανασυγκροτηθείτε από την έκλειψη του προηγούμενου μήνα. Η καθημερινότητα σας θα γίνει πιο ζωηρή και νέα άτομα θα μπουν στη ζωή σας για να σας χαρίσουν χαρά. Αυτό οφείλεται στον Ερμή και στην Αφροδίτη που ταυτόχρονα θα κάνουν την είσοδό τους στο ζώδιο του Κριού.

12ΙΧΘΥΕΣ

Τα άστρα σας χαμογελούν αυτήν την εβδομάδα. Ηλιος και Αφροδίτη μέχρι τις 7 του μήνα στο ζώδιο σας. Και μετά τι? Εύνοια στον οικονομικό τομέα με τον Ερμή στον Κριό να σας δίνει έμπνευση και ιδέες και την Αφροδίτη να ανοίγει τους δρόμους για την υλοποίηση των σχεδίων σας. Η συμβουλή μου είναι να δραστηριοποιηθείτε για να ενεργοποιήσετε την εύνοια των πλανητών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.