Αρχική Γαστρονομία Γιορτάστε την Ημέρα Goût de France στο εμβληματικό εστιατόριο The Parliament ...

Γιορτάστε την Ημέρα Goût de France στο εμβληματικό εστιατόριο The Parliament στο NJV Athens Plaza

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το Γαλλικό Υπουργείο Ευρώπης και Εξωτερικών Υποθέσεων και ο παγκοσμίου φήμης Σεφ Alain Ducasse διοργανώνουν στις 21 Μαρτίου 2018 την εκδήλωση «Goût de France – Good France». Η γαστρονομική αυτή βραδιά έχει σκοπό να αναδείξει τη γαλλική κουζίνα, κουλτούρα και παράδοση και σε αυτή συμμετέχουν εστιατόρια από πολλές χώρες του κόσμου.

Απολαύστε αυθεντικές γαλλικές συνταγές σε αλμυρά και γλυκά πιάτα, δια χειρός του σεφ Νίκου Γιαννόπουλου και γιορτάστε στο The Parliament του NJV Athens Plaza αυτή την ιδιαίτερη ημέρα.

Το μενού περιλαμβάνει: Σούπα κρέμα Καραβίδας Αρωματισμένη με Αρμανιάκ και Σαλάτα από Πράσινα λαχανικά με Ψητό Κατσικίσιο Τυρί & Βινεγκρέτ Κρασόξυδου ως ορεκτικά, Καρδιά από Φιλέτο Charolais, Πατάτες Σατό & Μπουκέτο Λαχανικών με Σάλτσα Bordelaise ως κυρίως πιάτο, Ζεστό Τυρί Camembert με Μαρμελάδα Περγαμόντο και Μιλφέιγ ως επιδόρπιο.

Τιμή κατ’ άτομο: 60€
Τηλ. κρατήσεων: +30 210 3352400

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.