Αρχική Γαστρονομία Η Πελοποννησιακή Κουζίνα για πρώτη φορά στο Πεκίνο

Η Πελοποννησιακή Κουζίνα για πρώτη φορά στο Πεκίνο

Στην  «Εβδομάδα Ελληνικής Γαστρονομίας 2018» που θα λάβει χώρα στις 09-18 Απριλίου του 2018, στο Kerry Hotel Beijing, – ένα από τα πιο φημισμένα Luxury Hotels στο Πεκίνο, θα συμμετάσχουν η Πελοπόννησος, με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής “ACROPOLIS” .
Πρόκειται για ένα μεγάλο αφιέρωμα στην Ελληνική Κουζίνα, τις παραδόσεις της και πιο συγκεκριμένα στη Τοπική Κουζίνα της Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πρόκειται να γίνει αναφορά στην Πολιτιστική Κληρονομιά της Πελοποννήσου και της Ελλάδας γενικότερα, ενώ το Λύκειο Ελληνίδων Καλαμάτας θα παρουσιάσει χορούς απ’όλη την Ελλάδα και ακούσματα παραδοσιακής μουσικής.
Υπεύθυνη διοργάνωσης είναι η κ. Μαρία Ζησούλη Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης, ενώ όλη η εκδήλωση έχει τεθεί υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στην Κίνα και του Δήμου Καλαμάτας.
Τη Γαστρονομική περιήγηση για την Ελλάδα θα αναλάβει ο Chef κ. Παναγιώτης Σωτηρόπουλος, γνώστης της Ελληνικής Γαστρονομίας, με εξειδίκευση στην παραδοσιακή Πελοποννησιακή κουζίνα, αφού με τις γνώσεις του θα επιμεληθεί τις παρουσιάσεις των εδεσμάτων σε συνεργασία με την ομάδα των Chef του ξενοδοχείου.
Θα παρουσιαστεί μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων, αυθεντικών Ελληνικών εδεσμάτων και πληθώρα Ελληνικών συνταγών.
Παράλληλα θα γίνει παρουσίαση παραδοσιακών προϊόντων, εξειδικευμένων τεχνικών παρασκευής, νέων τεχνολογιών και ειδικών σεμιναρίων με αναφορά στην ιστορία της Γαστρονομίας.
Θα αναδειχθεί η σημαντικότητα της Γαστρονομίας ως μέσον εναλλακτικού Τουρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.