Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Να επανεξετάσει την ισχυροποίηση του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού καλεί ο Σύλλογος Υπαλλήλων...

Να επανεξετάσει την ισχυροποίηση του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού καλεί ο Σύλλογος Υπαλλήλων του ΕΟΤ την Πολιτική Ηγεσία

Επ΄ ευκαιρία της παρουσίασης του βιβλίου «Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού – Ταξίδι στο Χρόνο» του συγγραφέα και πρώην Γενικού μας Διευθυντή κ. Κωνσταντίνου Κατσιγιάννη, η οποία εστέφθη με πλήρη επιτυχία και πρωτοφανή συμμετοχή, των Τουριστικών και Πολιτικών παραγόντων της χώρας, ο Σύλλογός μας θα ήθελε να τονίσει την παντελή απουσία της τωρινής Πολιτικής Ηγεσίας.

Η απουσία της σε μια τόσο συμβολική για τον Οργανισμό εκδήλωση, παρουσίασης του τεράστιου έργου του όλα αυτά τα χρόνια, σε συνδυασμό με τις τελευταίες της ενέργειες:

α) την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος του Υπουργείου Τουρισμού στο οποίο ανατέθηκαν αρμοδιότητες του ΕΟΤ.

β) την μεγάλη καθυστέρηση στην έκδοση του Οργανογράμματος του ΕΟΤ.

γ) την μη έγκαιρη κάλυψη των κενών θέσεων ευθύνης που οδηγεί στη μη εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία αυτού, καταδεικνύει την πρόθεση της για την περαιτέρω αποδυνάμωση του Οργανισμού σε πλήρη αντίθεση με τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. 

Καλούμε την Πολιτική Ηγεσία του Τουρισμού να αναλογιστεί τις συνέπειες των ενεργειών της, και να επανεξετάσει την ισχυροποίηση ενός Οργανισμού ιστορικής και τουριστικής σημασίας για την Χώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.