Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο στο Wyndham Grand Athens

Γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο στο Wyndham Grand Athens

Το νέο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens σας προσκαλεί να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο με το αγαπημένο σας πρόσωπο, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, στο εντυπωσιακό “Above” Roof Top Bar Restaurant στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου με πανοραμική θέα σε όλη την Αθήνα, την Ακρόπολη, το Λυκαβηττό και το Σαρωνικό.

Απολαύστε ένα εμπνευσμένο μενού 5 πιάτων – ειδικά για την ημέρα των ερωτευμένων – από το διακεκριμένο Chef Κώστα Νάνο και ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία. Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός και η μουσική θα συμβάλλουν σε μια μοναδική ρομαντική ατμόσφαιρα για εσάς και το ταίρι σας.

Όσοι από εσάς προτιμούν μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, το bar του “Above” Roof Top Bar Restaurant θα προσφέρει Finger Food και μοναδικά cocktails από τον έμπειρο mixologist μας, που σε συνδυασμό με το ξεχωριστό service του ξενοδοχείου υπόσχονται μια ανεπανάληπτη βραδιά!

Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, κακομάθετε τον εαυτό σας, επιλέγοντας το ειδικό πακέτο που δημιουργήσαμε για την ημέρα των ερωτευμένων (δωμάτιο με θέα στην πόλη, δείπνο Αγ. Βαλεντίνου, πρωινό, κ.λπ.).

Εάν θέλετε να περάσετε μία αξέχαστη βραδιά Αγ. Βαλεντίνου παρακαλώ επικοινωνήστε με το 216 8009900 ή με το e-mail: reservations@wyndhamgrandathens.com

 

SPECIAL VALENTINES MENU

14.02.2018

Καλωσόρισμα με αφρώδη οίνο

***

Σολομός (Balik) με οργανική σαλάτα κινόα

μαρούλι, πιπεριές και βινεγκρέτ από σουσάμι και μέλι

***

Καβουρόσουπα & αρωματισμένο σησαμέλαιο

***
Zυμαρικό καραμέλα

γεμιστό με τυρί ricotta, σπανάκι, τοματίνια, κρέμα και άγρια μανιτάρια

***

Φιλέτο μοσχάρι

με μπουκέτο λαχανικών και σάλτσα από ποικιλία πιπεριών

ή

Ψητό φιλέτο Μυλοκόπι

με χόρτα του βουνού και σάλτσα βουτύρου με λεμόνι και κάπαρη

***

Σούπα Σοκολάτας

Άσπρη και μαύρη σοκολάτα με φράουλες και κομμάτια φουντουκιού

55 € / άτομο

(δεν περιλαμβάνονται επιπλέον καταναλώσεις σε ποτά)

 

SPECIAL VALENTINES PACKAGE

Για όσους επιθυμούν να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία σε ένα από τα μοντέρνα, πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια του Wyndham Grand Athens, το ξενοδοχείο παρέχει ένα Special Valentine’s Package από 180 € που περιλαμβάνει:

  • Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με θέα στην πόλη
  • Πλούσιο πρωϊνό μπουφέ για 2 άτομα
  • Ρομαντικό δείπνο και erotic cocktail για 2 άτομα στο Above Roof Top Bar Restaurant (δεν περιλαμβάνονται επιπλέον καταναλώσεις σε ποτά)
  • Χρήση του γυμναστηρίου
  • Δωρεάν Wi-Fi
  • Early check-in ή late check-out κατόπιν συνεννόησης

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.