Αρχική Αστρολογικές προβλέψεις 5 – 12 Φεβρουαρίου 2018 Αστρολογικές προβλέψεις

5 – 12 Φεβρουαρίου 2018 Αστρολογικές προβλέψεις

Η εβδομάδα ξεκινάει με μία Σελήνη στο Ζυγό που ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες.

Την Τρίτη η Σελήνη στο Σκορπιό προκαλεί εμπάθειες , αλλά η Αφροδίτη κρύβει ρομαντικές ευχάριστες εκπλήξεις.

Την Τετάρτη 7 του μήνα πραγματοποιείται το εξάγωνο του Ουρανού με την Αφροδίτη μία ιδιαίτερα ευνοική όψη που φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες, αλλά και ευκαιρίες στα οικονομικά θέματα.

Το χαρακτηριστικό της εβδομάδας είναι ότι εισέρχεται η Αφροδίτη στους Ιχθύες και η ατμόσφαιρα γλυκαίνει και γίνεται πιο τρυφερή. Θα παραμείνει στην ίδια θέση έως τις 6 Μαρτίου. Θα κυριαρχήσει βαθιά αγάπη, αλλά και ουτοπία.

Για να δούμε πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο ξεχωριστά από τα άστρα.

ΚΑΛΗ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1ΚΡΙΟΙ

Για εσάς τα παρορμητικά Κριάρια η Αφροδίτη στους Ιχθύες δεν είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί. Δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και αυτό εμποδίζει την εξέλιξη μίας σχέσης.

2ΤΑΥΡΟΙ

Η κοινωνική σας ζωή χτυπάει κόκκινο. Εχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε τον περίγυρο σας καθότι νέα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας και θα σας την κάνουν πιο ευχάριστη. Οι φιλίες είναι σημαντικές για σας αυτήν τη χρονική στιγμή στη ζωή σας.

3ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο επαγγελματικός στίβος είναι ο χώρος όπου έχετε τη μεγαλύτερη εύνοια. Η Αφροδίτη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας διευκολύνει τη σχέση σας με άτομα κύρους. Είστε ελκυστικοί όπως πάντα και αυτό θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τα όνειρά σας.

4ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Το σκηνικό αλλάζει για εσάς με την είσοδο της Αφροδίτης στου Ιχθύες. Η θα προβείτε σε κάτι πιο σοβαρό και γιατί όχι στην επισημοποίηση μίας σχέσης.

5ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες ευνοεί τον 8 * οίκο του ηλιακού σας συστήματος. Θα σας βοηθήσει σε οικονομικό επίπεδο. Μπορεί να πάρετε με ευκολία ένα δάνειο για να ανοίξετε μία επιχείρηση η να κάνετε κάτι καινούργιο.

6ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Ολο το ενδιαφέρον είναι στραμμένο προς το σύντροφο στον οποίο επενδύετε όλες σας τις δυνάμεις. Εχετε απαιτήσεις από αυτόν, αλλά είστε και εξαιρετικά δοτικοί καθώς λίγοι γνωρίζουν όπως εσείς ότι πρέπει πρώτα να δίνουμε και μετά να περιμένουμε από τους άλλους.

7ΖΥΓΟΙ

θα είστε τόσο δραστήριοι που δεν θα έχετε χρόνο για ανάπαυση και ψυχαγωγία. Θα κάνετε ατελείωτες συζητήσεις, μετακινήσεις και οι πολλές υποχρεώσεις στον επαγγελματικό στίβο θα σας πιέσουν.

8ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Εχετε μία καταναλωτική μανία που πρέπει να περιορίσετε για να μην αδειάσει εντελώς το πορτοφόλι σας και μετά θα κλαίτε. Η αισιοδοξία που έχει χαρίσει ο Δίας, που από τον Οκτώβριο διανύει το ζώδιό σας, έχει φέρει και μία τάση υπερβολής.

9ΤΟΞΟΤΕΣ

Ο Αρης στο ζώδιό σας έχει φέρει υπερδραστηριότητα, αλλά και εντάσεις. Να είστε προσεκτικοί στη χρήση αιχμηρών αντικειμένων. Να αποφύγετε την κόπωση και την ταχύτητα που ενίοτε οδηγεί σε ατυχήματα.

10ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Ο Αρης στον Τοξότη λειτουργεί υπόγεια για σας καθότι διανύει το 12 οίκο του ηλιακού σας συστήματος και βγάζει όλα τα απωθημένα. Προφανώς να υπάρχουν κρυφοί εχθροί και ο πλανήτης της δράσης θα τους αποκαλύψει.

11ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Καλά θα ήταν να αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία που θα προκύψει για συζητήσεις και μετακινήσεις η υπογραφές συμβολαίων. Είστε πολύ καλοί χειριστές του λόγου καθώς ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σας.

12ΙΧΘΥΕΣ

Ο Αρης στον Τοξότη και επομένως στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας μπορεί να σας φέρει σε αντιπαράθεση με άτομα κύρους. Είναι περιττό να πω ότι πρέπει να αποφύγετε με κάθε τρόπο να γίνετε ανταγωνιστικοί στον επαγγελματικό στίβο με επιθετικό τρόπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.