Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Κύκλος επαφών του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής με τους δήμους της περιοχής ευθύνης...

Κύκλος επαφών του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής με τους δήμους της περιοχής ευθύνης του – Η πρώτη συνάντηση με τον Δήμο Παιανίας

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς και ενόψει της αναθεώρησης του Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής την ερχόμενη άνοιξη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου θα πραγματοποιήσει κύκλο επαφών με όλους τους δήμους της χωρικής του αρμοδιότητας. Σκοπός αυτών των επαφών είναι η διαπίστωση της προόδου των ενταγμένων στο παραπάνω πρόγραμμα έργων.

Η σειρά των επαφών ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη 10 Ιανουαρίου με τον Δήμο Παιανίας. Στη συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής στην Παλλήνη, συμμετείχαν ο Δήμαρχος Παιανίας Σπύρος Στάμου και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Αλεξίου καθώς και ο Δ/ντης Τεχνικών Έργων ΠΕΑΑ Γιάννης Ασπρουλάκης. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα έργα που βρίσκονται σε φάση ωρίμανσης, για τα οποία τέθηκαν χρονοδιαγράμματα προκειμένου να ολοκληρωθούν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες και να ξεκινήσει η υλοποίησή τους το συντομότερο δυνατό. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε σε έργα όπως: «Επισκευή Κλειστού Γυμναστηρίου Παιανίας (βόλεϊ)», «Κατασκευή αθλητικού δαπέδου τύπου παρκέ προδιαγραφών FIBA για το Κλειστό Γυμναστήριο Γλυκών Νερών», «Ανακατασκευή οδού σύνδεσης πόλης με Σπήλαιο ΚΟΥΤΟΥΚΙ», «Κατασκευή Πεζοδρόμου – Ποδηλατοδρόμου του Λόφου ΦΟΥΡΕΣΙ στα Γλυκά Νερά», καθώς και στην ολοκλήρωση των έργων αντιπλημμυρικής προστασίας που εκτελούνται αυτή την περίοδο στην Παιανία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.