Αρχική Δήμοι Η Κέα στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση BOOT 2018

Η Κέα στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση BOOT 2018

Ο Δήμος Κέας θα συμμετάσχει για δεύτερη χρονιά, στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “BOOT 2018“, στο Düsseldorf της Γερμανίας, στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με θέμα το θαλάσσιο τουρισμό και τις θαλάσσιες δραστηριότητες. Η έκθεση θα διεξαχθεί από το Σάββατο 20 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018. Η Κέα θα προβληθεί και θα εκπροσωπηθεί εκεί, στο τμήμα του καταδυτικού τουρισμού, στην αίθουσα 3 στο περίπτερο 59 (Hall 3/ G59), ώστε να μοιραστεί με το παγκόσμιο κοινό, τους υποθαλάσσιους θησαυρούς της και φυσικά τα ναυάγια που βρίσκονται στο βυθό της, με κυριότερο αυτό του “Βρεταννικού”.

Σε ένα εκθεσιακό χώρο 220.000 τ.μ. με 18 ξεχωριστές θεματικές ενότητες, θα πάρουν μέρος περισσότεροι από 1.800 εκθέτες, έχοντας την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε ένα διεθνές κοινό υψηλής ποιότητας. Το κοινό της Γερμανίας δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση στις καταδυτικές δραστηριότητες και γενικότερα στον εναλλακτικό τουρισμό, για τον οποίο προσφέρεται το νησί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.