Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Διψήφια αύξηση το 2018 στο τουριστικό ρεύμα από την Ελβετία προς την...

Διψήφια αύξηση το 2018 στο τουριστικό ρεύμα από την Ελβετία προς την Ελλάδα

Δυναμική προβολή μέσω του ΕΟΤ στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Fespo της Ζυρίχης.

Προϊσταμένη ΕΟΤ Αυστρίας κ.Ελένη Μελιτά , κα Carolyn von Schaper ( Τ.Ο. KUONI)  Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ κ Κων/νος Τσέγας

Διψήφια αύξηση παρουσιάζουν για το 2018 οι κρατήσεις για την Ελλάδα από την τουριστική αγορά της Ελβετίας, όπως διαπιστώθηκε στη φετινή Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Ζυρίχης Fespo, όπου ο ΕΟΤ συμμετείχε με περίπτερο.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνος Τσέγας εγκαινίασε το ελληνικό περίπτερο και είχε σειρά σημαντικών συναντήσεων με τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς Ομίλους της Ελβετίας, καθώς και με εξειδικευμένους διοργανωτές στην προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού.

Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ κ. Κων/νος Τσέγας  και ο κ. Γεώργιος Βολτυράκης  Υποδιεθυντής Πωλήσεων Ευρώπης ΙΙ Μinoan Lines

Οι εκπρόσωποι της τουριστικής αγοράς της Ελβετίας εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ανοδική πορεία των κρατήσεων προς τη χώρα μας, η οποίοι εκτιμούν ότι είναι έως και 15% αυξημένη συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Ο κ. Τσέγας έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην προοπτική να περιληφθεί το ελληνικό τουριστικό προϊόν στους χειμερινούς καταλόγους των διοργανωτών, σε εφαρμογή του στρατηγικού σχεδιασμού της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά για την καθιέρωση της Ελλάδας ως παγκόσμιου ελκυστικού προορισμού για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο.

Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ κ Κων/νος Τσέγας, κα  Victoria Studer (T.O. Hotelplan ) Προϊσταμένη ΕΟΤ Αυστρίας κ.Ελένη Μελιτά  

Η αθρόα προσέλευση των Ελβετών στο περίπτερο του ΕΟΤ επιβεβαίωσε την αυξημένη ζήτηση, αλλά και το εξαιρετικό ενδιαφέρον του κοινού για λιγότερο γνωστούς ελληνικούς προορισμούς και το μεγάλο εύρος των θεματικών τουριστικών προϊόντων.

Με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της ζήτησης από την Ελβετία, το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας, υπεύθυνο και για την αγορά της Ελβετίας, προγραμματίζει σειρά εκδηλώσεων με σημαντικούς διοργανωτές ταξιδίων και την υλοποίηση ταξιδίων εξοικείωσης τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων με στόχο τη γνωριμία των Ελβετών σε δημοφιλείς και νέους ελληνικούς προορισμούς.

Η FESPO είναι η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση κοινού που διοργανώνεται στην Ελβετία με περισσότερους από 65 χιλιάδες επισκέπτες, και αποτελεί βαρόμετρο ως προς τις τάσεις που επικρατούν στην απαιτητική ελβετική αγορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.