Αρχική Αστρολογικές προβλέψεις 25 – 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

25 – 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

Δέος και συγκίνηση μας κατακλύζει αυτήν τη θεία εβδομάδα την τελευταία εβδομάδα της χρονιάς. Ξεκινά με τη Γέννηση του θείου βρέφους και όλοι προσδοκούμε το καλύτερο, το οποίο θα έρθει εάν εναποθέσουμε την ελπίδα και τα πάντα στον Κύριο. Ας ετοιμάσουμε μία συνταγή με τα κάτωθι υλικά: 6 κουταλιές της σούπας Αισιοδοξία, 5 κουταλιές του γλυκού Αγάπη, 2 κιλά Ελπίδα σε κύβους, 2 λίτρα Αλήθεια, 4 μεζούρες Γέλιου, 2 ματσάκια Αλληλεγγύης και 30 σταγόνες Ανθρωπιάς. Και ας οπλιστούμε με εμπιστοσύνη σε Εκείνον που αποφασίζει τα πάντα για μας. Ούτε μία τρίχα από την κεφαλή μας δεν κουνιέται εάν Εκείνος δεν το θελήσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι περιμένουμε άπρακτοι το μάνα εξ ουρανού. Πρέπει να κάνουμε πράγματα για να ενεργοποιήσουμε την εύνοια των πλανητών και να αποφύγουμε με σοφία τις κακοτοπιές που μπορεί να μας τις έχουν στημένες ίσως για να εξελιχτούμε μέσα από τον πόνο. Ας μάθουμε, λοιπόν, με σοφία να υπομένουμε τον πόνο και να δεχόμαστε στοικά όλα όσα μας έρχονται στη ζωή. Και να γνωρίζουμε ότι ό τι γίνεται είναι για το ανώτερο μας καλό.

Αυτές τις ημέρες με τον Αρη στο Σκορπιό η θερμοκρασία θα είναι χαμηλή και θα παραμείνει καθ όλη τη διάρκειά του έως τις 27 Γενάρη του 2018.

Ευτυχώς που η θαλπωρή στις καρδιές όλων είναι τόσο μεγάλη που θα ισορροπήσει την κατάσταση. Ας φροντίσουμε, λοιπόν, να ζήσουμε το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα σένα γαλήνιο κλίμα.

Η εβδομάδα αρχίζει με την ορθή πορεία του Ερμή που αυτήν τη φορά μας ταλαιπώρησε όσο ποτέ με τα καπρίτσια του και τη δυσκολία στην επικοινωνία. Ολο αναβολές και καθυστερήσεις σε ό τι είχαμε κατά νου. Χρειάστηκε περισσότερος χρόνος για να διεκπεραιώσουμε τις πιο απλές διαδικασίες. Εξασκήσαμε την αρετή της υπομονής.

Η Πέμπτη είναι μία ιδιαίτερα ευνοική ημέρα όπου πραγματοποιείται το τρίγωνο του Αρη Ποσειδώνα. Θα ευδοκιμήσουν οι καλλιτεχνικές ενασχολήσεις και θα ενισχυθεί η διαίσθηση και ο οραματισμός.

Την Παρασκευή η Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές. Είναι οι τελευταίες της χρονιάς γι αυτό χρειάζονται έξυπνοι χειρισμοί.

Ας εξετάσουμε πως μπορεί να επηρεάσουν τα άστρα το κάθε ζώδιο.

ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΓΑΠΗ, ΧΑΡΑ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1ΚΡΙΟΙ

Την ημέρα των Χριστουγέννων περνάει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και αυτό περιορίζει το συναίσθημα. Ρίχνετε όλο το βάρος των δυνάμεων σας στον επαγγελματικό στίβο και ξεχνάτε τον Ερωτα.

2ΤΑΥΡΟΙ

Η Αφροδίτη που κάνει την είσοδό της στον Αιγόκερω την ημέρα των Χριστουγέννων σας εξασφαλίζει πανέμορφα Χριστούγεννα με ευκαιρίες, νέες γνωριμίες και προφανώς μακρινά ταξίδια. Σχέσεις που θα έχουν διάρκεια στο χρόνο.

3ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον Αιγόκερω στις 25 του μήνα και σας φέρνει κοντά σε αγαπημένα άτομα που θα σας στηρίξουν σε κάθε τομέα. Να είστε γενναιόδωροι μαζί τους και να μην τους θεωρήσετε δεδομένους.

4ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Η Αφροδίτη που κάνει στις 25 του μήνα την είσοδό της στο απέναντι για σας ζώδιο στον Αιγόκερω βελτιώνει τη σχέση σας με το σύντροφο η με κάποιο στενό συνεργάτη με τον οποίο είχατε πικραθεί στο άμεσο παρελθόν.

5ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Η Αφροδίτη που κάνει την είσοδό της στις 25 του μήνα στον Αιγόκερω βελτιώνει τις συνθήκες στον επαγγελματικό στίβο. Δεν αποκλείεται να βρεθεί ένας έρωτας σε αυτόν το χώρο όπου θα περνάτε πολλές ώρες.

6ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Η Αφροδίτη που κάνει την είσοδό της στο φιλικό για σας ζώδιο τον Αιγόκερω θα σας δώσει μία ερωτική γεύση με πρόθεση να κάνετε κάτι σοβαρό που ενδέχεται να έχει προοπτική και διάρκεια.

7ΖΥΓΟΙ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 25 του μήνα σας κάνει να μην νοιώθετε απόλυτα ζεστά με το σύντροφό σας και αυτό σας χαλάει το κέφι. Περιορίστε τις προσδοκίες για να μην απογοητευτείτε.

8ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Προσέξτε να μην καταπιεστείτε αυτήν την εβδομάδα με τα πρέπει και όχι με τα θέλω σας. Μην δώσετε προτεραιότητα στις υποχρεώσεις εις βάρος της ευχαρίστησης καθότι θα το μετανιώσετε και δεν θα καταφέρετε να ικανοποιήσετε τους άλλους.

9ΤΟΞΟΤΕΣ

Εφυγε ο Κρόνος από το ζώδιό σας και υπάρχει υψηλό ενδεχόμενο να υπερβείτε με τις δαπάνες και να κάνετε τρελές αγορές. Προσέξτε να μην ξεφύγετε από τον προυπολογισμό σας. Ενθουσιασμός και οικονομικά δεν συμβαδίζουν.

10ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Μία από τις πιο όμορφες εβδομάδες της χρονιάς, όπως κάθε χρόνο και φέτος ακόμη περισσότερο, συμπίπτει και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Χαρίζει εύνοια, λάμψη και αισιοδοξία συστατικά απαραίτητα στη συνταγή της επιτυχίας.

11ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Η Αφροδίτη που κάνει την είσοδό της στον Αιγόκερω στις 25 του μήνα σας κάνει εσωστρεφείς και προφανώς σας προτρέπει να κάνετε, μερικοί από εσάς, μία σχέση που πρέπει να παραμείνει κρυφή για κάποιους λόγους. Μην το κάνετε γιατί θα μετανιώσετε πικρά.

12ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα της θείας γέννησης θα είναι για σας άκρως εορταστική καθότι το κλίμα θα είναι φιλικό. Ευνοείστε σε συλλογικές δραστηριότητες. Οι φίλοι θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.