Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά H Mideast Travel Χορηγός στο BTPF17

H Mideast Travel Χορηγός στο BTPF17

Την Τετάρτη 1/11/17 στην αίθουσα “Φάρος” του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος πραγματοποιήθηκε το 5ο Business Travel Professionals Forum. H Mideast Travel Worldwide στηρίζοντας ενεργά την προσπάθεια αυτή ανέλαβε χορηγός του forum.

H εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 2.000 συναντήσεις. Συγκεκριμένα, στο ολοήμερο event με την ονομασία “The Full Day Project” πραγματοποιήθηκαν B2B meetings μεταξύ 32 ξενοδοχειακών εταιριών με τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους ταξιδιωτικών γραφείων της ελληνικής και διεθνούς αγοράς καθώς και εταιριών που πραγματοποιούν ταξίδια και εταιρικές εκδηλώσεις. Κατά τη διάρκεια του event πραγματοποιήθηκαν επίσης σεμινάρια και ομιλίες με θέμα τη σημασία του Metasearch Marketing, την καινοτομία και τη δύναμη του πραγματικού χρόνου και τα συστατικά που βελτιώνουν τις κρατήσεις των ξενοδοχείων.

H Mideast παρουσίασε τις υπηρεσίες της όσον αφορά τα επαγγελματικά ταξίδια, τα ταξίδια αναψυχής αλλά και το νέο Online σύστημά της, The Booking Expert.  

Η διοργάνωση του Business Travel Professionals Forum, του μεγαλύτερου τουριστικού Β2Β Forum στην Ελλάδα, αποτελεί πλέον θεσμό για το χώρο του Τουρισμού στη χώρα μας και έχει ως σκοπό την ανάπτυξη πωλήσεων και συνεργασιών, μεταξύ των πιο σημαντικών παραγόντων της αγοράς.

Η κα. Κατερίνα Μούσμπε, Γενική Διευθύντρια της Mideast, δήλωσε: «Είναι χαρά μας να είμαστε χορηγοί σε μια τόσο υψηλού επιπέδου εκδήλωση στην οποία συμμετείχε η αφρόκρεμα του τουρισμού, δίνοντας λάμψη στην εκδήλωση με την παρουσία της, τιμώντας όλους όσους συμμετείχαμε. Στόχος όλων μας είναι η ανάπτυξη του τουρισμού και η προώθηση της Ελλάδας ως προορισμου για όλες τις εποχές του χρόνου τόσο για επαγγελματικά ταξίδια όσο και αναψυχής.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.