Αρχική Αθλητικά H προσφορά της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής και Αργοσαρωνικού στους δρομείς του...

H προσφορά της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής και Αργοσαρωνικού στους δρομείς του Μαραθωνίου

Για τρίτη χρονιά φέτος, η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής και Αργοσαρωνικού και μαζί της φορείς, Ιδρύματα, Μουσεία, επιχειρήσεις κάθε κλάδου, επαγγελματίες του Τουρισμού εργάστηκαν αφιλοκερδώς για τη δρομολόγηση μιας διεθνούς εμβέλειας καμπάνιας στο εξωτερικό υπέρ του αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Παράλληλα εμπλουτίστηκε η πλατφόρμας συνεργιών http://www.athensauthentic.com/, η οποία περιέχει φέτος, εντυπωσιακές προσφορές, δώρα και εκπλήξεις για τους Μαραθωνοδρόμους.

Αυτά που δημιουργήθηκαν ή εξασφαλίστηκαν μέσω των συνεργιών είναι:

α)“marathon hotels”, τα οποία προσφέρουν ειδική υποδοχή και εξειδικευμένες υπηρεσίες στους μαραθωνοδρόμους (δείτε τα “marathon hotels” 2017 ΕΔΩ

β)“marathon stores”, μέσω της συνεργασίας με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών αλλά και με παραδοσιακά καταστήματα στη Πλάκα και το Μοναστηράκι: http://www.segas.gr/index.php/el/news/5046-h-prosfora-tis-enosis-ksenodoxon-athinon-attikis-kai-argosaronikoy-stous-dromeis-tou-marathoniou

γ)“Athens Spotlighted City Card”: Φέτος, για πρώτη χρονιά οι συμμετέχοντες στον Μαραθώνιο της Αθήνας, που διαμένουν σε ‘Marathon Hotels” μπορούν να προμηθευτούν στη reception του ξενοδοχείου τους την εκπτωτική κάρτα “Athens Spotlighted” του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών, με προσφορές στην πόλη. Οι προσφορές και οι εκπτώσεις περιλαμβάνουν πολιτιστικούς χώρους, μουσεία, γκαλερί, εστιατόρια, νυχτερινά μαγαζιά και επιλεγμένα εμπορικά καταστήματα. Δείτε αναλυτικά τους συμμετέχοντες και τις προσφορές στο www.athenspotlighted.gr

δ) Εκδηλώσεις, δράσεις, προσφορές, εκπτώσεις, δώρα από 5 ημέρες έως και για όλο τον Νοέμβριο για τους μαραθωνοδρόμους, συγκεντρώθηκαν για δρομείς & συνοδούς του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας.

Τις προσφορές οι Μαραθωνοδρόμοι μπορούν να τις αξιοποιήσουν επιδεικνύοντας:

α) την επίσημη διαπίστευσή τους
ή
β) την κάρτα «Athens Spotlighted City Card » του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. Η συγκεκριμένη κάρτα η οποία εμπεριέχει και τις προσφορές της πλατφόρμας www.athensauthentic.com, έχει διατεθεί αποκλειστικά σε μαραθωνοδρόμους που διαμένουν σε «marathon hotels» – μέλη της ΕΞΑΑΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.