Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Περιφέρεια Αττικής σας καλωσορίζει στην διεθνή τουριστική έκθεση World Travel Market...

Η Περιφέρεια Αττικής σας καλωσορίζει στην διεθνή τουριστική έκθεση World Travel Market 2017

Για άλλη μια χρονιά η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση World Travel Market London, η οποία άνοιξε τις πύλες της τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου και φιλοξενεί 190 χώρες, 5.000 εκθέσεις – προορισμούς και 51.000 ταξιδιωτικούς επαγγελματίες.

Η Διεθνής Τουριστική Έκθεση World Travel Market London αποτελεί το κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός για την ταξιδιωτική βιομηχανία, κατά το οποίο συνάπτονται μεταξύ των συμμετεχόντων συμφωνίες συνολικής αξίας 2.8 δισεκατομμυρίων λιρών Αγγλίας.

Η Περιφέρεια Αττικής φιλοξενείται εντός του περιπτέρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) στο E.U. 1250.

Επί τρεις ημέρες (από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου) η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής προβάλει την συνολική εικόνα της Αττικής σε επαγγελματίες του τουρισμού από όλον τον κόσμο (αγοραστές ταξιδιών και επαγγελματίες, στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας, εξειδικευμένους δημοσιογράφους, bloggersμέσω του WTM bloggers’ speednetworking), ως έναν πολυδιάστατο,  ελκυστικό, μοναδικό και διαχρονικό προορισμό για σύντομες αποδράσεις.

Φέτος, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών, στον φιλοξενία συνεδρίων, στην εγγύτητα των νησιών του Αργοσαρωνικού, στον θαλάσσιο και πολιτιστικό τουρισμό, στην τοπική γαστρονομία κ.ά. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τοπικά προϊόντα και το φημισμένο Αττικό λευκό Σαββατιανό κρασί.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής φιλοξενούνται και παρουσιάζουν τα θεματικά προϊόντα και τις υπηρεσίες του προορισμού, εκπρόσωποι του Γραφείου Συνεδρίων και Επισκεπτών του Δήμου Αθηναίων (City of Athens Conventionand Visitors Bureau / ACVB) καθώςκαι του Δήμου Πόρου. Η Περιφερειακή Σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής η κα Κ. Βασιλοπούλου, συνόδεψε την αποστολή και βρίσκεται συνεχώς στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής  για τον συντονισμό των δράσεων επικοινωνίας.

Η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής υλοποιεί δυναμικά πλέον το Στρατηγικό Σχέδιο Δράσης για την Τουριστική Προβολή της Π.Α. 2016-2020 και συνεργάζεται αποτελεσματικά με τους 66 Δήμους της, με συλλογικούς φορείς του τουρισμού καθώς και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.