Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στην Αθήνα η Διεθνής Σύνοδος Κορυφής FIABCI για την Ακίνητη Περιουσία

Στην Αθήνα η Διεθνής Σύνοδος Κορυφής FIABCI για την Ακίνητη Περιουσία

H FIABCI Ελλάδας ανακοινώνει τη διεξαγωγή της Διεθνούς Συνόδου Κορυφής FIABCI για την ακίνητη περιουσία στην Αθήνα. Η Σύνοδος θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 10 Δεκεμβρίου, στο Royal Olympic Hotel.

Η αγορά ακινήτων συνεχώς μεταβάλλεται, και αυτή η διήμερη Σύνοδος προσφέρει στους επαγγελματίες ακίνητης περιουσίας τη μοναδική ευκαιρία για δικτύωση, για την διερεύνηση νέων αγορών, την ανταλλαγή εμπειριών, την παρουσίαση νέων προϊόντων, καθώς και την πραγματοποίηση νέων επενδύσεων στον κλάδο της ακίνητης περιουσίας.

Οι ομιλητές, ηγέτες της διεθνούς ακίνητης περιουσίας, θα δώσουν μια εικόνα για τις επενδυτικές τάσεις και τις προβλέψεις, καθώς και τις επερχόμενες ευκαιρίες στον ευρωπαϊκό και τον παγκόσμιο κλάδο των ακινήτων.

Η Σύνοδος περιλαμβάνει τρεις εκδηλώσεις:

  • The Young Members Global Business Camp (6 Δεκεμβρίου 2017) – ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο στο έργο “City Prosperity Initiative” που εφαρμόζει το Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για τους Ανθρώπινους Οικισμούς (UN-Habitat) και στο οποίο συμμετέχει η FIABCI
  • The European Congress (7-9 Δεκεμβρίου 2017) – Συνάντηση κορυφαίων παραγόντων του κλάδου
  • The FIABCI December Business Days (8-10 Δεκεμβρίου 2017) – απολογισμός των πρόσφατων δράσεων της FIABCI

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για την εγγραφή τους με έκπτωση πρόωρης εγγραφής μέχρι τέλος Οκτωβρίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του συνεδρίου.

http://www.globalrealestatesummit.org/

Λίγα λόγια για την FIABCI ΕΛΛΑΔΑΣ

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ακίνητης Περιουσίας Ελλάδος FIABCI Ελλάδας είναι επαγγελματική πρωτοβάθμια οργάνωση μη ασκούσα κερδοσκοπική δραστηριότητα. Η FIABCI Greece είναι το Ελληνικό τμήμα – μέλος, της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών για την ακίνητη περιουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.