Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά TRIPSTA WORKING NOMADS – “The Nautical Edition!”

TRIPSTA WORKING NOMADS – “The Nautical Edition!”

TRIPSTA WORKING NOMADS - “The Nautical Edition!”

Ο όμιλος Tripsta S.A. (travelplanet24, airtickets® & tripsta) διοργάνωσε το δεύτερο Working Nomads, ένα καινοτόμο πρόγραμμα για εργασία από απόσταση!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το δεύτερο Working NomadsThe Nautical Edition, ένα καινοτόμο και δημιουργικό εταιρικό πρόγραμμα απομακρυσμένης εργασίας.

Το πρόγραμμα Working Nomads ξεκίνησε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2016, με την tripsta να διοργανώνει το Working Nomads – “The Greek Summer Edition”, δίνοντας την ευκαιρία στους εργαζομένους να δουλέψουν από απόσταση για 3 ημέρες, από ένα ελληνικό νησί. H tripsta, επενδύοντας στην τεχνολογία και στην ενίσχυση της ομαδικότητας, αποφάσισε να καθιερώσει το πρόγραμμα και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με την ανανεωμένη έκδοση: Working Nomads – “The Nautical Editionδίνοντας την ευκαιρία στους υπαλλήλους της να εργαστούν «εν πλω» σε ένα υπέροχο yacht! Οι Working Nomads, καταφέρνουν να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητά τους μέσα στην ομάδα και να αυξήσουν το κίνητρό τους για εργασία!

Η δεύτερη έκδοση του Working NomadsThe Nautical Editionείχε διάρκεια 4 ημέρες από 25/09/2017 έως 28/9/2017 και συμμετείχαν συνολικά 64 υπάλληλοι από 5 διαφορετικά τμήματα της εταιρείας. Η κάθε ομάδα αποτελούνταν από 16 άτομα και συμμετείχε σε ένα αξέχαστο ημερήσιο cruise με στόχο να εργαστεί σε ένα ομαδικό project.

Χρυσός χορηγός του Working NomadsThe Nautical Edition, ήταν η Instayacht μία καινοτόμα πλατφόρμα ενοικίασης σκαφών για ημερήσιο ή chartering cruising, οργανωμένο από μια πλατφόρμα που ενώνει όλους τους ιδιοκτήτες σκαφών με τους λάτρεις της περιπέτειας στη θάλασσα. Το σκάφος που φιλοξένησε τους tripstars ήταν το Amanda, ένα συλλεκτικό yacht του στόλου της Instayacht με μοναδική αισθητική.

Το Working Nomads, εμπνεύστηκε και υλοποίησε το Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας της tripsta και προωθεί την εργασία από απόσταση, η οποία είναι η νέα τάση σε όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές εταιρείες. Το πρόγραμμα έχει καθιερωθεί σαν ένα εταιρικό γεγονός το οποίο θα πραγματοποιείται τουλάχιστον 1 φορά το χρόνο σε διαφορετικές εκδοχές.

Στο τέλος του προγράμματος, πραγματοποιήθηκε εσωτερική έρευνα, με τους συμμετέχοντες να βαθμολογούν την εμπειρία αυτή με 4,7 στα 5 αστέρια. Η Κέλλη Παναγιωτίδου, HR Director της Tripsta S.A. δήλωσε: «Οι αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον που έχει επιφέρει η πρόοδος της τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Η δυνατότητα του να παραμένει κάποιος συνδεδεμένος στο διαδίκτυο, απ’ όπου κι αν βρίσκεται, έδωσε μια νέα διάσταση στον παραδοσιακό χώρο εργασίας. Οι εργαζόμενοί μας που συμμετέχουν στα προγράμματα Working Nomads είναι εξίσου, αν όχι περισσότερο αποδοτικοί. Η απομακρυσμένη εργασία είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το εφαρμόζουμε με επιτυχία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.