Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Sofitel Wine Days 2017

Sofitel Wine Days 2017

Sofitel Wine Days 2017

H Sofitel, το luxury brand του ομίλου AccorHotels, ανακοινώνει τη διεξαγωγή των «Sofitel Wine Days» για το 2017. Σε όλα τα ξενοδοχεία Sofitel, από τις 21 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2017, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις οινολογικές τους γνώσεις μέσα από ένα ταξίδι στον κόσμο των κρασιών. Μία σειρά εκδηλώσεων από maîtres sommeliers προσφέρει στους φιλοξενούμενους την ευκαιρία να περιπλανηθούν σε μία «οδύσσεια» ευχάριστων εκπλήξεων και να ανακαλύψουν σπάνιες και εξωτικές γεύσεις για τους ουρανίσκους τους. Χάρη σε αυτήν την πρωτοβουλία, τα 120 ξενοδοχεία του Ομίλου γιορτάζουν από κοινού το κρασί και το Γαλλικό «art de vivre» σε όλο τον κόσμο.

ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΡΑΣΙΟΥ, ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΗΣ SOFITEL

ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ

Ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος είναι παραδοσιακά μήνες τρύγου στη Γαλλία. Για το λόγο αυτό, η Sofitel επέλεξε αυτήν την περίοδο για να συνδέσει τα ξενοδοχεία της με την ετήσια εκδήλωση «Wine Days – Ημέρες Κρασιού», που φέτος διεξάγονται από τις 21 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου. Οι Ημέρες Κρασιού αντιπροσωπεύουν μια ξεχωριστή οινολογική εμπειρία για τους επισκέπτες δίνοντας τους την ιδανική ευκαιρία να ανακαλύψουν την τεχνογνωσία του δημοφιλούς brand του ομίλου AccorHotels. Εδώ και 50 χρόνια, η Sofitel έχει εξελίξει την τεχνογνωσία της σε αυτόν τον τομέα, χάρη στους maîtres sommeliers, με τους οποίους συνεργάζεται, και σε μια επιλογή από εξαιρετικά κρασιά που εξυπηρετούν αυτή την περίσταση. Αυτή η παγκόσμια πρωτοβουλία εορτασμού φέρνει κοντά ξενοδοχεία από όλον τον κόσμο και περιλαμβάνει εκδηλώσεις, που θα ευχαριστήσουν τους λάτρεις των εκλεκτών κρασιών, αλλά και τους ερασιτέχνες που θέλουν να ανακαλύψουν τα μυστικά του κρασιού.

ΜΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΚΡΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 6ΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ WINEDAYS

Η Γαλλία φημίζεται διεθνώς για το κρασί της, που οφείλει τη μοναδικότητά του στον πλούτο των αμπελιών και την ποικιλία των σταφυλιών, ωστόσο τόσο η Ευρώπη, όσο και οι υπόλοιπές περιοχές του κόσμου, έχουν να επιδείξουν μία μεγάλη ποικιλία. Με αυτό το σκεπτικό, η Sofitel διοργανώνει και φέτος μια πραγματική περιοδεία στον κόσμο των κρασιών. Οι sommeliers έχουν επιλέξει μια παλέτα διεθνών κρασιών και θα δώσουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν την ιδιαιτερότητα και τη «γευστική» ταυτότητα του καθενός. Περιοχές φημισμένες για τα κρασιά τους – Αυστραλία, Αργεντινή, Πορτογαλία και Νέα Ζηλανδία – θα συμμετέχουν στην επίδειξη στοχεύοντας σε ένα ταξίδι των αισθήσεων.

Στα ξενοδοχεία θα διοργανωθούν πολλές γευστικές δοκιμές, εκδηλώσεις με επίκεντρο κρασιά απ’ όλον τον κόσμο, συναντήσεις και ανταλλαγές απόψεων με τοπικούς εμπειρογνώμονες. Στο Sofitel Athens Airport οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν εξαιρετικά cocktails με βάση το κρασί στο μπαρ Άρτεμις και ένα μενού με συνδυασμούς κρασιών στο εστιατόριο Μεσογαία, που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τον εορτασμό των Sofitel Wine Days. Επίσης, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε βραδιές γευσιγνωσίας ενώ θα διοργανωθεί και γευσιγνωσία κρασιού σε συνδυασμό με τυριά για σπουδαστές τουριστικών επαγγελμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.