Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ολοκληρώθηκε η φωταγώγηση της Λεωφόρου Μαρκοπούλου – Λαγονησίου

Ολοκληρώθηκε η φωταγώγηση της Λεωφόρου Μαρκοπούλου – Λαγονησίου

Πραγματοποιήθηκε τις ημέρες αυτές η φωταγώγηση (ηλεκτροφωτισμός) της Λεωφόρου Μαρκοπούλου – Λαγονησίου, με την οποία ολοκληρώθηκε το έργο «Βελτίωση Οδικού Τμήματος: Κόμβος Ιππικού Κέντρου – Καλύβια – Λαγονήσι – Ανάβυσσος», συνολικού προϋπολογισμού 28.000.000€ που περιλάμβανε έργα οδοποιίας, αγωγούς ύδρευσης, αποχέτευση ομβρίων, αποχέτευση ακαθάρτων, σηματοδότηση κ.α.).

Με την ολοκλήρωση και της εγκατάστασης οδοφωτισμού που αποτέλεσε το τελικό στάδιο του παραπάνω έργου, μετά τη φωτεινή σηματοδότηση που προηγήθηκε (Σύμβαση «Ολοκλήρωση εγκατάστασης οδοφωτισμού και φωτεινής σηματοδότησης στο τμήμα: Κόμβος Ιππικού Κέντρου – Καλύβια – Ανάβυσσος από χιλιομετρική θέση 0+00 έως 5+804,20», προϋπολογισμού 565.000€ (με ΦΠΑ), γίνεται ένα σημαντικό βήμα για την ασφαλή διέλευση πεζών και οχημάτων και παραδίδεται πλέον πλήρες στην κυκλοφορία ένα μεγάλο έργο υποδομής που αποτελεί διέξοδο για όλους τους πολίτες που μεταβαίνουν από την Αθήνα μέσω της Αττικής Οδού στο νότιο παραλιακό μέτωπο του Σαρωνικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.