Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 19% αύξηση των Πολωνών επισκεπτών φέτος στην Ελλάδα!

19% αύξηση των Πολωνών επισκεπτών φέτος στην Ελλάδα!

• Στο επίκεντρο της προσπάθειας η 3η αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα στην Βαρσοβία, στις 2-3 Δεκεμβρίου 2017, GRECKA PANORAMA

Η 3η αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα GRECKA PANORAMΑ, όπως και η 2η GREEK FOOD SHOW, διοργανώνονται και φέτος στο μεγάλο εθνικό στάδιο της Πολωνίας, PGE Narodowy, στις 2-3 Δεκεμβρίου 2017.

Ήδη, η GRECKA PANORAMA έχει εδραιωθεί ως η μοναδική διαδραστική διοργάνωση για την Ελλάδα, που ξεφεύγει από το πλαίσιο μίας συμβατικής έκθεσης, τόσο μεταξύ των τουριστικών επιχειρήσεων και των επαγγελματιών της Πολωνικής αγοράς, όσο και στο κοινό της πρωτεύουσας της Πολωνίας. Παράλληλα, η GRECKA PANORAMA προσφέρει ένα ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα για την προβολή και διαφήμιση των προορισμών, των τουριστικών υπηρεσιών και των προϊόντων της χώρας μας, στη δυναμικά αναπτυσσόμενη Πολωνική αγορά εξερχόμενου τουρισμού, έναντι των ανταγωνιστικών προορισμών.

Σύμφωνα με την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας, για την περίοδο 28 Απριλίου 2017 έως και 31 Αυγούστου 2017, οι κρατήσεις για την Ελλάδα αναδεικνύουν και πάλι την χώρα μας σε Νο.1 προορισμό των Πολωνών με μερίδιο αγοράς 35%. Ακολουθούν η Βουλγαρία (με 14,3%) και η Ισπανία (με 13,7%). Όπως σημειώνεται στην παραπάνω μελέτη, το φετινό ποσοστό αύξησης για την Ελλάδα ανέρχεται στο 19%.
Ειδικότερα οι σημαντικότεροι ελληνικοί προορισμοί που ξεχωρίζουν και κρατούν σταθερά τις πρώτες θέσεις είναι η Κρήτη, η Ρόδος, η Ζάκυνθος, η Κέρκυρα και η Κως.
Σημαντικό είναι επίσης το ότι οι Πολωνοί επισκέπτες φέτος δαπάνησαν 10% περισσότερα χρήματα για τις διακοπές τους στην Ελλάδα, έναντι της Βουλγαρίας και της Ισπανίας όπου η αύξηση κυμάνθηκε μόλις στο 3%.

Σημαντική αναμένεται να είναι και φέτος η στήριξη στην GRECKA PANORAMA των μεγαλύτερων tour operators που φέρνουν τουρισμό στην Ελλάδα, οι οποίοι ειδικά και μόνο για τις ημερομηνίες της έκθεσης θα προωθούν δυναμικά πωλήσεις για την επόμενη τουριστική περίοδο. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τους TUI, GRECOS, NECKERMAN, RAINBOW, WEZYR, MOUZENIDIS TRAVEL, FLY.PL, NETHOLIDAY, 7ISLANDS, BEST REISEN, κ.α.


Οι εκθέσεις GREKCA PANORAMA διοργανώνονται κατ αποκλειστικότητα από την εταιρία North Events και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Βαρσοβία, του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ, του ΞΕΕ, της ΠΟΞ, της fedΗΑΤΤΑ, της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας (PZOT), του Επιμελητηρίου Τουριστικών Επιχειρήσεων της Πολωνίας (PIT) και του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών Πολωνίας “ΕΡΜΗΣ”.
Αντίστοιχα οι εκθέσεις GREEK FOOD SHOW τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της UNESCO, του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ», του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων, του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου, της World Association of Chefs Societies, Chef’s Club of Greece Poland Branch, και της The Greek Gourmet.

Οι εγγραφές και για τις 2 διοργανώσεις GRECKA PANORAMA & GREEK FOOD SHOW που θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο PGE Narodowy, στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας (2-3.12.2017), έχουν ξεκινήσει, με ιδιαίτερα οφέλη για τους εκθέτες του τουρισμού αλλά και εξειδικευμένο πρόγραμμα για τους επαγγελματίες των εξαγωγών. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα της North Events στην Ελλάδα +30 210 9713281, +30 210 9734859.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.