Αρχική Αστρολογικές προβλέψεις 18 – 25 Σεπτεμβρίου 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

18 – 25 Σεπτεμβρίου 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

Ιωάννα Αυγερινού αστρολόγος

Και επειδή επιβάλλεται να ψάχνουμε τα θετικά σε όλες τις πτυχές της ζωής για να την δούμε πιο όμορφη και να την βιώσουμε πιο ωραία ρίχνουμε το φως στο πιο σημαντικό αυτής της εβδομάδας, το οποίο είναι η Ν. Σελήνη που πραγματοποιείται την Τετάρτη 20 του μήνα στις 27* 27# της Παρθένου. Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό στίβο καθότι η Παρθένος εξουσιάζει την καθημερινότητα, την εργασία και την υγεία. Χρήσιμο θα ήταν να κάνουμε ένα check up για να διορθώσουμε τις διατροφικές συνήθειες μετά τις κραιπάλες του καλοκαιριού.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο της Παρθένου και έτσι έχουμε την τάση να είμαστε πιο λεπτολόγοι και πιο σαφείς. Αναφορικά με τον έρωτα τα περνάμε όλα από ένα κόσκινο και δύσκολα αποφασίζουμε για κάτι καινούργιο. Η υπέρ κριτική μας ικανότητα ρίχνει το φως στα αρνητικά σημεία του άλλου και δεν μας επιτρέπει να δούμε τα θετικά. Αυτό μας εμποδίζει να συνάψουμε νέες σχέσεις.

Στις 22 του μήνα την Παρασκευή το τρίγωνο Ερμή Πλούτωνα θα φέρει στην επιφάνεια πληροφορίες που αφορούν κρυμμένα γεγονότα και θα ενισχύσει την κριτική μας διάθεση.

Το Σάββατο 23 του μήνα ο Ηλιος θα κάνει την είσοδό του στο Ζυγό. Το πιο σημαντικό που θα μας απασχολήσει είναι η σχέση μας και οι συνεργασίες μας που πρωταγωνιστούν τη σκέψη μας και τη διάθεσή μας. Το ζώδιο της συντροφικότητας θα δώσει την ώθηση να βρούν ένα ταίρι όσοι είναι μόνοι και να βελτιώσουν τη σχέση αυτοί που έχουν βαλτώσει. Θα είναι περισσότερο διαθέσιμοι να βάλουν νερό στο κρασί τους.

Την Κυριακή 24 του μήνα πραγματοποιείται η αντίθεση Ερμή Ποσειδώνα, η οποία είναι μία δύσκολη όψη που πιθανόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις, ίντριγκες και να εξιδανικέψουμε πρόσωπα και καταστάσεις.

Ας δούμε τώρα πως μπορεί να επηρεαστεί το κάθε ζώδιο από τη Ν. Σελήνη και τι θετικό μπορούμε να αντλήσουμε από αυτήν.

 

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1ΚΡΙΟΙ

Η Ν. Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να ενισχύσει τις ανησυχίες σας γύρω από τα θέματα της καθημερινότητας, της υγείας και του επαγγελματικού στίβου. Γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε. Να φροντίσετε τους δείχτες του ρολογιού και να τα ελέγξετε όλα εξονυχιστικά.

2ΤΑΥΡΟΙ

Νέες ευκαιρίες στο τομέα του Ερωτα σας παρουσιάζει η Ν. Σελήνη στην Παρθένο. Μπορεί να ερωτευτείτε και να αφεθείτε στα δίχτυα του Ερωτα. Μπορεί να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο η να προωθήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο. Ακόμη και η απόκτηση ενός απογόνου ευνοείται.

3ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό που δεν θέλετε. Ωρα ανανέωσης για σας στο χώρο της οικογενειακής εστίας. Θέλετε να αλλάξετε τα πάντα. Χώρο κατοικίας η απλή ανακαίνιση του σπιτιού η των επίπλων. Ακόμη και συγκάτοικο θα θέλετε να αλλάξετε. Κάντε το με τη Ν. Σελήνη στις 20 του μήνα.

4ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Θα είστε πιο επικοινωνιακοί αυτήν την εβδομάδα. Η Ν. Σελήνη στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να ανοίξετε νέο κύκλο γνωριμιών και να μετακινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση. Σκεφτείτε καλά την δυνατότητα να διευρύνετε τους ορίζοντές σας με μικρομετακινήσεις.

5ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Πολύ καλά τα νέα για σας τα Λιοντάρια αναφορικά με το πως θα σας επηρεάσει η Ν. Σελήνη στην Παρθένο. Εδώ και καιρό δεν είστε ικανοποιημένοι με τη διαχείριση των οικονομικών σας όπως όλοι οι άνθρωποι που μιλούν ελληνικά. Σκεφτείτε πως θα αποκτήσετε νέα πηγή εσόδων.

6ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Τα καλύτερα μπορεί να συμβούν με τη Ν. Σελήνη στο ζώδιό σας. Επηρεάζεστε όλοι οι Παρθένοι, μα κυρίως εσείς που έχετε τα γενέθλιά σας αυτές τις μέρες κοντά στις 20 του Σεπτέμβρη. Μπορείτε να ρισκάρετε τα πάντα γύρω από πολλά θέματα που σας ενδιαφέρουν. Ανανεωθείτε!!!!

7ΖΥΓΟΙ

Με τη Ν. Σελήνη στην Παρθένο, επομένως στο 12* σας οίκο, θα πρέπει να κάνετε ενδοσκόπηση και να κοιτάξετε μέσα σας τι είναι αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους. Θα έχετε την έμπνευση και θα σας μιλήσει το ένστικτο. Το βέβαιο είναι ότι θα βρείτε το δρόμο σας αρκεί να ακούσετε τους κτύπους της καρδιάς σας.

8ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Δεν γνωρίζω πόσο σας ενδιαφέρει να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας και να αυξήσετε τους φίλους σας. Αυτή η Ν. Σελήνη στην Παρθένο ευνοεί τη συλλογική δραστηριότητα με ομοιδεάτες. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι οδεύουν θετικά τα σχέδιά σας στον επαγγελματικό στίβο.

9ΤΟΞΟΤΕΣ

Εσείς οι τυχεροί του ζωδιακού κύκλου δεν πρέπει να ανησυχείτε πολύ γενικώς και ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο όπου όλα μπαίνουν στη θέση τους με ένα μαγικό τρόπο. Η Ν. Σελήνη φέρνει ευκαιρίες στον επαγγελματικό στίβο τις οποίες πρέπει να αδράξετε με ταχύτητα.

10ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Εσείς που είστε κολλημένοι στον επαγγελματικό στίβο καλά θα κάνετε να ανοίξετε τα φτερά σας και να διευρύνετε τους ορίζοντες με τη μάθηση μιας η περισσότερο από μιας γλώσσας. Το εμπόριο καθώς και οι δραστηριότητες στο εξωτερικό ευνοούνται. Τι κάθεστε?

11ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Η Ν. Σελήνη στην Παρθένο είναι εξαιρετικά θετική για σας. Μπορεί να ευνοηθείτε οικονομικά από τρίτους όπως τράπεζες, ασφάλειες κλπ. Και γενικώς να κάνετε νέα οικονομικά ξεκινήματα με ευνοικές συνθήκες που θα φανεί στο μέλλον ότι έχετε επωφεληθεί.

12ΙΧΘΥΕΣ

Για σας είναι ό τι καλύτερο αυτή η Ν. Σελήνη στην Παρθένο καθότι αυτό το ζώδιο βρίσκεται απέναντί σας και σας ταιριάζει. Ενδέχεται, λοιπόν, να φτιάξετε την προσωπική σας ζωή η να έχετε ευκαιρίες για να κάνετε μία καλή συνεργασία. Εάν είστε μόνοι μπορεί να βρείτε ένα σύντροφο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.