Αρχική Αστρολογικές προβλέψεις 11 – 18 Σεπτεμβρίου 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

11 – 18 Σεπτεμβρίου 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

Ιωάννα Αυγερινού αστρολόγος

Πρόκειται για μία εβδομάδα όπου η εξαιρετικά θετική όψη του τριγώνου Ηλιου Πλούτωνα δίνει μεγάλη ενέργεια για έντονη δραστηριότητα με μεγάλο εύρος ικανοτήτων που ο καθένας μας μπορεί να ξετυλίξει και να εκμεταλλευτεί.

Από την Κυριακή 10 του μήνα ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, έκανε την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου που είναι και ο κυβερνήτης της και η κριτική μας διάθεση αυξάνεται καθώς συναντά και τον Αρη στην ίδια θέση.

Τη Δευτέρα πρέπει να περιορίσουμε την κριτική μας διάθεση και να ρίξουμε το φως και την ενέργειά μας σε ό τι μας αφορά και όχι να αναλωνόμαστε στη δραστηριότητα τρίτων. Εξ άλλου όταν ασκούμε κριτική στους άλλους στην ουσία είμαστε αυστηροί με τον ίδιο μας τον εαυτό και τίποτε δεν μας ικανοποιεί..

Την Τρίτη ο Ερωτας αλλάζει πορεία και γίνεται πιο σταθερός. Ετσι εάν συνάψουμε τώρα μία σχέση θα είναι πολύ σοβαρή

Την Τετάρτη το τρίγωνό Αφροδίτης Κρόνου δίνει μία μακροβιότητα στον Ερωτα και σταθεροποιεί τα βήματά του.

Την Πέμπτη το τετράγωνο Ηλιου Κρόνου δεν ευνοεί τις όποιες δραστηριότητες και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τα άτομα κύρους.

Την Παρασκευή είναι μία μέρα εξαιρετικά ευνοική όπου το συναίσθημα έχει τον πρώτο λόγο.

Το Σάββατο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα λόγια μας γιατί είναι μεν αλήθεια ότι verba volant = τα λόγια πετούν και scripta manent = τα γραπτά μένουν, αλλά όταν τα λόγια είναι βαριά μένουν στο μυαλό του άλλου σαν μολύβι και στενοχωριέται καθώς δεν τα ξεχνά.

Την Κυριακή έχουμε επιρροές από τη δυσκολία επικοινωνίας και προφανώς απρόσμενες εξελίξεις στην συναισθηματική μας ζωή

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1ΚΡΙΟΙ

Οι θετικές όψεις των πλανητών θα σας φέρουν πολύ κοντά στην επιτυχία. Γι αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να αδράξετε τις ευκαιρίες. Δημιουργείστε μόνοι σας τον τρόπο ώστε η επιτυχία να είναι μακρόβια.

2ΤΑΥΡΟΙ

Παραγωγική περίοδος και εβδομάδα όπου θα σας δοθούν ευκαιρίες για να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Η πλειάδα των πλανητών στο φιλικό για σας ζώδιο της Παρθένου θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο μέγιστο το πρακτικό σας μυαλό και να δημιουργήσετε αξιόλογα πράγματα.

3ΔΙΔΥΜΟΙ

Για λίγο ακόμη ο Δίας ο πλανήτης της ευημερίας και της επέκτασης στο φιλικό για σας ζώδιο του Ζυγού σας ευνοεί και σας χαρίζει μία καλοκαιρινή ανεμελιά. Σας συνιστώ να τον χρησιμοποιήσετε για να δώσετε σώμα και φτερά σε όνειρα που ήταν σχεδόν απαγορευμένα.

4ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Ενώ οι προηγούμενες μέρες ήταν χρωματισμένες από ανεμελιά τώρα με τον Αρη στην Παρθένο η καθημερινότητά σας δυσκολεύει και το ενδιαφέρον σας διαχέεται σε πολλές κατευθύνσεις. Η ενέργειά σας θα υποστεί μείωση καθώς ο εκνευρισμός θα σας κυριεύει. Στο χέρι σας να το αποφύγετε. Η Αστρολογία μας βοηθά, εφ όσον γνωρίζουμε, να αποφεύγουμε ορισμένες καταστάσεις.

5ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Ποιος σας πιάνει…!!!!!!! Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας έως τις 20 του μήνα θα έχετε την εύνοια της όχι μόνον στον ερωτικό τομέα, αλλά και στον οικονομικό. Ευνοείστε περισσότερο εσείς που είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Εφ όσον, λοιπόν, το γνωρίζετε διεκδικήστε τα δικαιώματά σας και κυνηγήστε τα όνειρα σας.

6ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Πολλοί πλανήτες στο ζώδιό σας αυξάνουν την αναμφισβήτητη παραγωγική σας ικανότητα. Όλοι οι προβολείς είναι επάνω σας και σας βοηθούν να δείξετε ποιοι είστε και πόσο αξίζετε. Ο Ηλιος βγάζει την αισιόδοξη πλευρά της ψυχής σας και σας κάνει εξωστρεφείς.

7ΖΥΓΟΙ

Μην παραπονιέστε και μην γκρινιάζετε!!!!! Εφτασε η στιγμή όπου ο Δίας αρχίζει να δίνει απλόχερα τα δώρα του. Εάν δεν το έχει ακόμη κάνει είναι έτοιμος να στολιστεί σαν Αγ. Βασίλης για να ικανοποιήσει κάθε απόκρυφη επιθυμία σας και τα όνειρα να υλοποιηθούν. Αρκεί να το πιστέψετε!!!!!

8ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Δεν θα έλεγα ότι το καλοκαίρι ήταν για σας το καλύτερο. Τώρα, όμως, έχετε ανασκουμπωθεί και εργάζεστε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας. Ο Αρης στην Παρθένο σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς και οι ρυθμοί γίνονται πιο έντονοι.

9ΤΟΞΟΤΕΣ

Η Αφροδίτη στο Λέοντα έως τις 20 του μήνα σας ευνοεί και σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε πράγματα που πριν δεν τολμούσατε να εκφράσετε. Λάμπετε από χαρά και αυτό οι άλλοι το βλέπουν, το εισπράττουν και σας βοηθούν να κάνετε καινούργια ξεκινήματα που θα έχουν διάρκεια στο χρόνο.

10ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Μπορεί να έχετε ταλαιπωρηθεί με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας και τις άλλες αρνητικές όψεις των πλανητών, αλλά τώρα με τον Αρη στο φιλικό για σας ζώδιο της Παρθένου θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις σχέσεις σας με το εξωτερικό, το εμπόριο και με τα φιλόδοξα σχέδιά σας.

11ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Ανασυγκρότηση και οργάνωση θα χαρακτηρίσει αυτήν την εβδομάδα. Θα έχετε τη δυνατότητα να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Ο Αρης στο Λέοντα έφερε λογομαχίες με σύντροφο και συνεργάτες ενώ τώρα στην Παρθένο σας δραστηριοποιεί στον επαγγελματικό στίβο με επιτυχία.

12ΙΧΘΥΕΣ

Η προσωπική σας ζωή πρωταγωνιστεί τις σκέψεις σας. Τα συναισθήματα θα περάσουν από σαράντα κύματα. Ο Αρης στην Παρθένο θα επηρεάσει τις σχέσεις σας με σύντροφο η με κάποιο συνεργάτη. Ευτυχώς που πάντα υπάρχει μία ισορροπία. Ο Δίας στο Ζυγό σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε αύξηση εσόδων μέσω του επαγγελματικού στίβου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.