Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Την Παρασκευή τα εγκαίνια του χώρου τέχνης Trii Art Hub

Την Παρασκευή τα εγκαίνια του χώρου τέχνης Trii Art Hub

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου τα μέλη και οι συνεργάτες της Trii ανοίγουν τα εργαστήρια τους, σας φιλοξενούν στις δράσεις τους και σας παρουσιάζουν τα έργα τους και το εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα.
Η Trii είναι ένας φορέας που δημιουργήθηκε από μια σύμπραξη ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τέχνης και του πολιτισμού. Βασικός σκοπός της ίδρυσής της, είναι η στήριξη των νέων καλλιτεχνών στην πολιτισμική σκηνή και στην αγορά εργασίας.
Στο ιστορικό κτήριο της οδού Δράκου 9, που αποτελεί σημείο αναφοράς στο Κουκάκι και απέναντι από το Ε.Μ.Σ.Τ, η Trii δημιούργησε τη μόνιμη βάση της, μια κυψέλη πολιτισμού το Trii Art Hub. Ένας σύγχρονος τόπος συνάντησης, εργασίας, αλληλεπίδρασης και συνδημιουργίας των καλλιτεχνών και όλων των συνεργατών που βρίσκονται στους κόλπους της. Ο χώρος είναι ανοιχτός σε όλους όσοι αγαπούν την τέχνη, καθώς και σε κάθε καινοτόμα πρόταση συνεργασίας που υπηρετεί τον σκοπό της ίδρυσής της και προάγει τον πολιτισμό. Στον ίδιο χώρο, η Trii πραγματοποιεί και το εκπαιδευτικό της έργο.
Με τις πολιτιστικές της δράσεις σε όλες τις μορφές της σύγχρονης τέχνης, η Trii δίνει βαρύτητα στην εξωστρέφεια και τον κοινωνικό ρόλο της Τέχνης, προωθώντας τη συνομιλία των καλλιτεχνών με όλες τις κοινωνικές ομάδες και δημιουργώντας ένα δίκτυο ατόμων ομάδων και φορέων που ασχολούνται η ενδιαφέρονται για τις τέχνες και τον πολιτισμό. Επιχειρεί δηλαδή, να δημιουργήσει νέες δυναμικές, μέσω της ώσμωσης των τεχνών με την καθημερινότητα κι έτσι να αφήσει το κοινωνικό της αποτύπωμα. Μέσω του δικτύου της στοχεύει να προωθήσει, όσο τον δυνατόν περισσότερους καλλιτέχνες, στο ευρύ κοινό. Βασική της επιδίωξη είναι να προάγει την πνευματική καλλιέργεια, την καλλιτεχνική παιδεία και την αισθητική αγωγή μέσα από τις εκδηλώσεις, τις δράσεις, αλλά και το παιδαγωγικό της έργο, στο οποίο χρησιμοποιεί την τέχνη ως εκπαιδευτικό εργαλείο.

Σχετικά τη Trii:
Η Trii ιδρύθηκε από την εικαστικό Πηνελόπη Παπαϊωάννου, τον εικαστικό και ηθοποιό Αντώνη Μάρο, τον χορογράφο Γιάννη Αντωνίου, την αρχιτέκτονα Μαρία Αϊβαλιώτη, την εκπαιδευτικό Ιωάννα Μαρία Γιακουμάκη και τις Σοφία Παπαιωάννου, Έλσα Φυτά, Εύα Μάγειρα και Αλίν Φυτά υπεύθυνες οργάνωσης. Η υλοποίησή της όμως, θα ήταν αδύνατη χωρίς τη στήριξη και των υπολοίπων μελών της, οι οποίοι εξακολουθούν να εργάζονται και να στηρίζουν εθελοντικά τις δράσεις και το έργο της Trii και είναι οι:
Λίλα Καρατζά Εικαστικός, Σοφία Παπαδοπούλου Εικαστικός, Μαίρη Παππά Εικαστικός, Νίκος Σταθόπουλος Εικαστικός, Αλεξία Ευσταθοπούλου Εικαστικός – Μουσικός, Στέλλα Καπεζάνου Εικαστικός, Θοδωρής Τράμπας Εικαστικός, Ασήμης Αλεξίου Εικαστικός -Ηθοποιός, Αντώνης Αντζουλίδης Εικαστικός, Παρασκευή Κούκου Εικαστικός, Δήμητρα Παπαγεωργίου Φωτογράφος, Παναγιώτης Κασίμης Φωτογράφος.

Trii Art Hub
Δράκου 9 Κουκάκι, 117 42
(30 μέτρα από την στάση μετρό Συγγρού Φίξ, Έξοδος πεζόδρομος Δράκου)
Τηλ: 210-9210333, 6985 904504
e-mail : info@trii.gr, www.trii.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.