Αρχική Δήμοι Στο Ιερό Αιγυπτίων Θεών η εκδήλωση «Στο φως του φεγγαριού»

Στο Ιερό Αιγυπτίων Θεών η εκδήλωση «Στο φως του φεγγαριού»

Στο πλαίσιο ευρύτερων δράσεων για την ανάδειξη του πολιτιστικού τουρισμού και των πολύ σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της περιοχής μας, ο Δήμος Μαραθώνα, η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής, σας προσκαλούν στην εκδήλωση «Στο φως του φεγγαριού», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ιερό Αιγυπτίων Θεών, στον αρχαιολογικό χώρο Μπρεξίζας στον παραλιακό πεζόδρομο που συνδέει τη Νέα Μάκρη με το Μαραθώνα. Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017 με ώρα έναρξης 6.30 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Με αφορμή την πανσέληνο, ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στον αρχαιολογικό χώρο και κατόπιν να απολαύσει αγαπημένες μελωδίες μεγάλων Ελλήνων συνθετών. Η περιήγηση θα γίνει με τη συνοδεία αρχαιολόγων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής, οι οποίοι θα ξεκλειδώσουν τα μυστήρια του Ιερού για όλους τους παρευρισκόμενους.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, σας προτρέπουμε να συνεχίσετε την ψυχαγωγία σας, περπατώντας στον πεζόδρομο και απολαμβάνοντας την υπέροχη παραλία στο φως μίας μαγευτικής πανσελήνου. Τα καταστήματα της περιοχής είναι ο ιδανικός προορισμός για να δοκιμάσετε τοπικές, γαστριμαργικές δημιουργίες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Η πρόσβαση είναι εύκολη από τον παραλιακό πεζόδρομο (το Ιερό Αιγυπτίων Θεών βρίσκεται ακριβώς δίπλα στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής και στο ξενοδοχείο Golden Coast). Υπάρχει χώρος στάθμευσης κοντά στον χώρο της εκδήλωσης, ωστόσο προτρέπουμε τους επισκέπτες να αφήσουν τα οχήματά τους στην παραλία Νέας Μάκρης ή Μαραθώνα και να απολαύσουν μία βόλτα κατά μήκος του παραλιακού πεζοδρόμου.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση: www.marathon.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.