Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΤΑ «ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ» ΤΟΥ ΣΟΥΗΔΙΚΟΥ “SURVIVOR”

ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΤΑ «ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ» ΤΟΥ ΣΟΥΗΔΙΚΟΥ “SURVIVOR”

Η επιλογή της Ερμιονίδας ως τον πλέον κατάλληλο τόπο για τα «γυρίσματα» του σουηδικού “Survivor” σηματοδοτεί την έναρξη της διεθνούς προβολής της περιοχής μετά τη συνεργασία του Δήμου με τον όμιλο συμβούλων MTC GROUP.
Η συγκεκριμένη παραγωγή της κρατικής τηλεόρασης της Σουηδίας με τίτλο “Eternal Glory” αποτελεί δημοφιλή παραλλαγή του γνωστού στην Ελλάδα “Survivor” στην οποία θα συμμετάσχουν δώδεκα άνδρες και γυναίκες Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές της σκανδιναβικής αυτής χώρας και συνδυάζει αθλητικές δοκιμασίες με reality show.
Το γεγονός της συμμετοχής γνωστών, ακόμα και παγκοσμίως, αθλητών και τα διαφορετικά σημεία όπου θα διαδραματιστούν τα επεισόδια αποτελούν μοναδική ευκαιρία ανάδειξης του τουριστικού προϊόντος της γραφικής αυτής περιοχής της Πελοποννήσου . Για το σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε εχθές στο Δημαρχείο στο Κρανίδι σύσκεψη της Τουριστικής Επιτροπής υπό την προεδρία του κ. Απόστολου Λαδά και με συμμετοχή του Δημάρχου κ. Δημήτρη Σφυρή και εκπροσώπων των επαγγελματιών κατά την οποία τα στελέχη της εταιρίας συμβούλων του Δήμου με επικεφαλής τον Νότη Μαρτάκη παρουσίασαν το πλάνο επικοινωνιακής διαχείρισης με στόχο την κεφαλαιοποίηση των ωφελημάτων από τη συγκεκριμένη διοργάνωση.
Τα «γυρίσματα» της σειράς , που αρχίζουν στις 8 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη του μήνα, θα καλύψουν πολλά έντυπα Μέσα της Σουηδίας, πράγμα που θα μεγιστοποιήσει την προβολή της Ερμιονίδας στη σκανδιναβική αγορά, ενώ ήδη έχουν δρομολογηθεί προσεγγίσεις ταξιδιωτικών οργανισμών για ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος προς την περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.