Αρχική Βραβεία Η Ελλάδα κατακτά και φέτος το πρώτο παγκόσμιο βραβείο στα πυροτεχνήματα!

Η Ελλάδα κατακτά και φέτος το πρώτο παγκόσμιο βραβείο στα πυροτεχνήματα!

Ο Παύλος και Φίλιππος Νάνος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά καταφέρνουν να αποσπάσουν το πρώτο βραβείο αυτή την φορά στο Παρίσι στις 8 Σεπτεμβρίου 2017 στον διαγωνισμό Masters de Feu που έλαβε μέρος στον Ιππόδρομο Compiegne.

Φέτος κάθε χώρα καλείτο να πραγματοποιήσει μια 15λεπτη χορογραφία πυροτεχνημάτων με δεδομένο προϋπολογισμό όμοιο για κάθε διαγωνιζόμενο και με κοινό θέμα «Τα μυστικά των Ευρωπαϊκών Πρωτευουσών».

Παρά τις καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις όλα τα σόου πραγματοποιήθηκαν ομαλά και τα παρακολούθησαν 10.000 θεατές κάτω από ομπρέλες.

Η Ελλάδα αντιμέτωπη στην τελική ευθεία με την Αγγλία, το Βέλγιο και την Γαλλία κέρδισε στα σημεία, σύμφωνα με την κριτική επιτροπή, λόγω της θεατρικότητας, του συγχρονισμού με την μουσική και τα χιουμοριστικά στοιχεία που περιείχε η πυροτεχνική παράσταση.

Μέσω της νέας τεχνοτροπίας pyrotechnic mapping η χώρα μας απεικόνισε με ακρίβεια εικόνες και σύμβολα που ξεσήκωσαν το κοινό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.