Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στο Cape Sounio ο γνωστός Ρώσος κοσμοναύτης Anton Shkaplerov

Στο Cape Sounio ο γνωστός Ρώσος κοσμοναύτης Anton Shkaplerov

Ο Ρώσος κοσμοναύτης κ. Anton Shkaplerov και ο  κ. Μιχάλης Μηναδάκης General Manager Cape Sounio

Στο Cape Sounio Grecotel Exclusive Resort (http://www.capesounio.com/el/index.html) παρέμεινε τον Σεπτέμβριο και για δύο εβδομάδες ο γνωστός Ρώσος κοσμοναύτης Anton Shkaplerov με την οικογένειά του. Η διαμονή του αποτελεί μέρος της προετοιμασίας για την αποστολή με Αμερικανό και Ιάπωνα κοσμοναύτη στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό τον προσεχή Δεκέμβριο.

Ο ίδιος δήλωσε γοητευμένος με το ξενοδοχείο, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν φανταζόμουν, ότι υπάρχει ένα τόσο μοναδικό μέρος, όπου μπορείς να απολαύσεις εξαιρετικές ξενοδοχειακές υπηρεσίες σε ένα τόπο που σμίγει το βουνό με τη θάλασσα και κάθε στιγμή της ημέρας να μπορώ να βλέπω το Ναό του Ποσειδώνα. Η ενέργεια αυτού του  σημείου, με μνήμες ιστορίας και πολιτισμού χιλιάδων χρόνων, νιώθω καθημερινά να με πλημμυρίζει».

Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει κολύμβηση και γυμναστική αρκετές ώρες καθημερινά, ενώ χαλαρώνει απολαμβάνοντας τις ειδικές θεραπείες στο Elixir Spa του Cape Sounio.  Δηλώνει λάτρης της Κρητικής διατροφής, έχοντας ζήσει στην Κρήτη για την αποκατάστασή του στο παρελθόν, με αγαπημένο του γεύμα το φρέσκο ψάρι και τα θαλασσινά.

Σημειώνεται ότι το Cape Sounio κερδίζει φέτος το στοίχημα επιμήκυνσης της σαιζόν παραμένοντας σε λειτουργία μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.  Σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά σημεία του κόσμου φορτισμένο με το Μύθο του Αιγαίου, μπανγκαλόους μοναδικής αισθητικής, χτισμένα αμφιθεατρικά, αγναντεύουν το Ναό του Ποσειδώνα μέσα από τα πεύκα του Αττικού τοπίου. Τα υπέροχα φροντισμένα μενού από βραβευμένους σεφ στα ατμοσφαιρικά εστιατόρια, θα σας ενθουσιάσουν. Μη χάσετε την εμπειρία της υπέρτατης απόλαυσης στο Elixir Spa. Διαμονή σε bungalow από 130 ευρώ με ημιδιατροφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.