Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στη Διάσκεψη Υψηλού Επιπέδου για τον Τουρισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου συμμετείχε ο...

Στη Διάσκεψη Υψηλού Επιπέδου για τον Τουρισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου συμμετείχε ο Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γ. Τζιάλλας

Ο  Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ευρωβουλευτής  ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης,η   Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, Χαρά Καφαντάρη και ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Γιώργος Τζιάλλας

O Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γιώργος Τζιάλλας εκπροσώπησε το Υπουργείο Τουρισμού στη Διάσκεψη Υψηλού Επιπέδου για τον Τουρισμό που διοργάνωσε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 27 Σεπτεμβρίου στις Βρυξέλλες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού.
 Ο κ.Τζιάλλας παρέστη στις εργασίες της Διάσκεψης όπου συμμετείχαν ανώτατοι αξιωματούχοι ευρωπαϊκών οργανισμών από τα 27 κράτη μέλη της ΕΕ, ευρωβουλευτές και βουλευτές εθνικών κοινοβουλίων,  για να ανταλλάξουν απόψεις για μια Ενιαία Ευρωπαϊκή Στρατηγική για τον τουρισμό που θα βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα του και θα λειτουργήσει ως μοχλός δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.
Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν οι τρόποι προσέλκυσης περισσότερων επενδύσεων, βελτίωσης του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και αναβάθμισης των επαγγελματικών προσόντων των απασχολούμενων στον τουριστικό κλάδο. Επίσης πραγματοποιήθηκε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για την καινοτομία και την ψηφιακή οικονομία στον τουρισμό καθώς και για την προώθηση της Ευρώπης ως κορυφαίο παγκόσμιο προορισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.