Αρχική Αστρολογικές προβλέψεις 7 – 14 Αυγούστου 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

7 – 14 Αυγούστου 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

Ιωάννα Αυγερινού αστρολόγος

Όπως όλοι θα γνωρίζετε, αυτήν τη χρονική περίοδο, ο Αρης διανύει το ζώδιο του Λέοντα (και θα παραμείνει έως τις 5 Σεπτεμβρίου), ζώδιο της φωτιάς συνδεδεμένο με τις επιθυμίες. Ο Αρης στο Λέοντα χρωματίζει τα πάντα με το κίτρινο, το οποίο είναι το χρώμα του ήλιου και του καλοκαιριού. Όλα δείχνουν με ένα διαφορετικό χρώμα. Αρχίζει μία περίοδος εξέλιξης και συνειδητοποίησης καθότι πρόκειται για μία περίοδο στοχασμού και συλλογισμού και δίνει τη σκυτάλη στη δράση.

Επίσης αυτήν την περίοδο βλέπουμε στον ουρανό να πέφτουν τα αστέρια. Πρέπει, λοιπόν, να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε μία ευχή, αλλά σημαντικό είναι ο τρόπος που θα απευθύνουμε στο Σύμπαν την ευχή μας. Πρέπει να την κάνουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας έτσι ούτως ώστε να πραγματοποιηθεί η ευχή μας και προσθέσουμε τη φράση: «ας γίνει (αυτό που επιθυμούμε) εάν είναι για το ανώτερο μας καλό».

Αναφορικά με τη Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την πρώτη κιόλας μέρα της εβδομάδας θα πρέπει να οπλιστούμε με αισιοδοξία και να βάλουμε βουλοκέρι στα αυτιά μας σε όλες τις καταστροφικές προβλέψεις όσων επιθυμούν να μας εξουσιάσουν μέσω του φόβου. Η

Στις 7 Αυγούστου, στις 9,11 γίνεται η έκλειψη της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και επηρεάζει τα Λιοντάρια και φυσικά τα υπόλοιπα ζώδια του σταθερού σταυρού Ταύρους και Σκορπιούς. Η ετυμολογία της λέξης έκλειψη προέρχεται από το εκλείπω που σημαίνει το τέλος κάποιων πραγμάτων. Προφανώς κάποια πράγματα πρέπει να τελειώσουν για να δώσουν χώρο σε άλλα πιο χρήσιμα.

Το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη έκλειψη συμμετέχει και ο Αρης ίσως υπάρξουν εντάσεις. Η συμμετοχή του Δία ενδέχεται να φέρει σημαντικές ευκαιρίες.

Την Τετάρτη η Σελήνη στους Ιχθείς δίνει μία ρομαντική διάθεση, αλλά πρέπει να προσέξουμε στην παραπλάνηση και στη ψευδαίσθηση που καραδοκούν στη γωνία.

Την Πέμπτη 9/8 πραγματοποιείται το εξάγωνο Ηλιου Δία που δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα που απογειώνεται από την Αφροδίτη που προσδίδει εύνοια, τύχη και χαρά στον Ερωτα.

Το Σάββατο 12/8 πραγματοποιείται το τρίγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα που δίνει ρομαντισμό, έμπνευση στην τέχνη, αισθησιασμό στον Ερωτα, αλλά και διάθεση για κοινωνικές εκδηλώσεις.

Την Κυριακή 13/8 δημιουργείται μία τάση για σταθεροποίηση των σχέσεων και των γεγονότων.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1ΚΡΙΟΙ

Τίποτε δεν έχετε να φοβηθείτε από την έκλειψη τη Δευτέρα, αλλά και τις επόμενες μέρες καθότι είστε στο κέντρο των προβολέων και φίλοι και γνωστοί αναζητούν τη δροσερή συντροφιά σας. Φλερτάρετε αβίαστα διότι τα άστρα ευνοούν τον Ερωτα και τη δημιουργία. Εάν είστε σε ταξίδι αναψυχής απολαύστε ο μέχρι τέλους.

2ΤΑΥΡΟΙ

Η ανασφάλεια που σας διακατέχει αυτήν την εβδομάδα είναι εν μέρει δικαιολογημένη διότι οι υποχρεώσεις της οικογενειακής εστίας σας πιέζουν και εσείς θα θέλατε να πάτε σένα θέρετρο όπου να περάσετε ανέμελα το χρόνο σας. Επειδή αυτό δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί εκνευρίζεστε και κουράζεστε. Όλα θα φτιάξουν.

3ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί όλοι να ανησυχούν για τις εξελίξεις, αλλά εσείς είστε αισιόδοξοι και με αυτόν τον τρόπο ελκύετε τα ευχάριστα που μπορεί να είναι από σημαντικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό στίβο έως ένα ευχάριστο ταξίδι γιατί όχι στο εξωτερικό που θα σας βοηθήσει να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Την Κυριακή θα έχετε επιτυχίες όπου στοχεύετε.

4ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Αυτό που σας απασχολεί περισσότερο από κάθε τι είναι τα οικονομικά σας και πως θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι αναψυχής που τόσο επιθυμείτε. Να φροντίσετε να μην κάνετε άστοχους χειρισμούς για να μην βρεθείτε στο τέλος του καλοκαιριού σε μεγάλη δυσκολία για να ανταπεξέλθετε στις ανάγκες της καθημερινότητας.

5ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Ο Ηλιος στο ζώδιό σας χαρίζει λάμψη και γοητεία συστατικά απαραίτητα στη συνταγή της επιτυχίας. Ο Αρης επίσης στο ζώδιό σας προσδίδει ενέργεια και αισθησιασμό. Η έκλειψη τη Δευτέρα στο απέναντι για σας ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις σας με το σύντροφο η με κάποιο στενό συνεργάτη. Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι που σίγουρα θα σας βοηθήσει να βρείτε τη ψυχική σας γαλήνη και ανάταση.

6ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Η Υγεία πάνω από όλα είναι γενικώς το μότο σας, αλλά αυτήν την εβδομάδα να προσέξτε μην βγουν στην επιφάνεια θέματα που δεν σας είχε απασχολήσει στο παρελθόν και τώρα έρχεται για να το αντιμετωπίσετε και να το λύσετε. Ολη την εβδομάδα φλερτάρετε και το Σαββατοκύριακο νοιώθετε έντονη μία συναισθηματική απόδραση.

7ΖΥΓΟΙ

Η έκλειψη της Δευτέρας που πραγματοποιείται στο φιλικό για σας ζώδιο του Υδροχόου θα σας φέρει αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τη φιλία. Μπορεί να αλλάξουν τα συναισθήματά σας για ένα φιλικό πρόσωπο. Ο Αρης στο Λέοντα μπορεί να σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας. Γι αυτό σας συστήνω ανεπιφύλακτα ένα ταξίδι αναψυχής.

8ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Κάντε τα πάντα για να ζήσετε το αισθησιασμό της Αφροδίτης στον Καρκίνο. Αφήστε κατά μέρος ό τι σας προβληματίζει και σας διχάζει. Σας βλέπω προβληματισμένους ανάμεσα στις ανάγκες της οικογενειακής εστίας και τις απαιτήσεις του επαγγελματικού στίβου. Χαλαρώστε και όλα θα γίνουν ωραία. ( την κατάλληλη στιγμή). Τώρα είναι ώρα για ψυχαγωγία.

9ΤΟΞΟΤΕΣ

Όπως πάντα είστε «3 πουλάκια κάθονται». Κι αυτό σας βοηθάει να ελκύσετε τη θετικότητα και τις ευκαιρίες που πρέπει να αξιοποιήσετε έξυπνα. Αυτήν την εβδομάδα θα κάνετε νέες γνωριμίες που μπορεί να σας φανούν πολύτιμες. Ασυνήθιστες εμπειρίες υπόσχονται καλύτερες μέρες. Η διάθεσή σας είναι να πάρετε μία βαλίτσα και να φύγετε χωρίς συγκεκριμένο προορισμό.

10ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Τα οικονομικά σας πρωταγωνιστούν τη σκέψη σας καθώς ο Αρης βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και σας πιέζει για μία ταχεία επίλυση. Από την άλλη υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνετε μία ωραία γνωριμία που θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Τελικά υπάρχει μία ισορροπία στη ζωή για αυτό και μας αρέσει. Καινούργιες εμπειρίες θα διευρύνουν τον ορίζοντά σας και θα πλουτίσουν τη γνώση σας.

11ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Είναι φυσικό τη Δευτέρα με την έκλειψη της Σελήνης στο ζώδιό σας και την Πανσέληνο να είστε ευάλωτοι και ευαίσθητοι. Εχετε έντονη την ανάγκη να είστε με το σύντροφό σας. Εάν είστε μόνοι προσπαθήστε να οργανώσετε μία βραδιά με αγαπημένα πρόσωπα και μην είστε τόσο εγωιστές που να θέλετε όλοι να ασχολούνται μαζί σας. Δώστε χαρά για να εισπράξτε την ευχαρίστηση μέσα από τους άλλους.

12ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σας βοηθά να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με το σύντροφο και να βιώσετε μία περίοδο ρομαντισμού και ερωτικής έλξης. Ο Ερωτας σας χτυπάει την πόρτα και κάνει το καλοκαίρι πιο τρυφερό πράγμα το οποίο έχετε ανάγκη εσείς που είστε ευαίσθητα άτομα. Ο Αρης, βέβαια, σας επιβάλλει να ρυθμίστε τα θέματα στον επαγγελματικό στίβο πράγμα που συγκρούεται με τις πραγματικές σας ανάγκες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.